Τα 5 ζώδια που θέλουν και δε... θέλουν να είναι σε σχέση

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2021

Η ψυχολογία και η φύση των παρακάτω ζωδίων είναι τέτοια που τα κάνει να μην μπορούν εύκολα να αποφασίσουν, αν θέλουν ή δε θέλουν να είναι μέσα σε μια σχέση. Αν προτιμούν την δέσμευση με ένα συγκεκριμένο άτομο ή αν θέλουν να είναι ελεύθερα πουλιά και να πετούν από… κανάρα σε κανάρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δίδυμος και διλήμματα ή διχασμοί είναι ταυτόσημες έννοιες. Τώρα θέλει να είναι μαζί σου και μετά από πέντε λεπτά θα αποφασίσει ότι θέλει να είναι μόνος. Ούτε εκείνος ξέρει τι τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Αν έχει αποφασίσει να μπει σε σχέση, είναι επειδή σε αγαπάει και επειδή έχει δει κάτι το ξεχωριστό σε σένα. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αμφιταλαντεύεται. Του αρέσει τρελά η ανεξαρτησία. Το να είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει και να μην δίνει λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν. Όταν είναι σε σχέση, καταπιέζει την ανάγκη του αυτή, με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ 100% χαρούμενος και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον δεσμό του. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι «κυνηγός». Βαριέται τα ίδια και τα ίδια και αν τον φυλακίσεις σε μια καθημερινότητα, με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, τότε μαραζώνει και επαναστατεί. Δεν μπορεί να το αντέξει. Θέλει εναλλαγές στην ζωή του, να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και μια μόνιμη σχέση τον περιορίζει. Νιώθει ότι πνίγεται, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος και καψούρης. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τον κάνει απλώς να είναι σε μια μόνιμη αμφιβολία για τον αν έχει πάρει την σωστή απόφαση, αν είναι όντως ευτυχισμένος ή αν θα ήταν καλύτερα μόνος και… ελεύθερος σκοπευτής.

clickmag b6a3 700x365 1

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντίστοιχη περίπτωση με τον Κριό και τον Δίδυμο, είναι ο Τοξότης. Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο τύπος που δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ ώρα. Ο άνθρωπος που έχει τάσεις φυγής και δεν ολοκληρώνει σχεδόν ποτέ ό,τι αρχίζει. Το να μπει σε μια σχέση είναι μια μεγάλη απόφαση για εκείνον. Αν την πάρει, σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος, ωστόσο έχει να παλέψει και με τον ίδιο του τον εαυτό και την τάση που έχει να μένει μόνος και να είναι ανεξάρτητος. Δίνει μάχες για το τι πραγματικά τον κάνει ευτυχισμένο και αν δεν βρει ένα ταίρι, που να καταλαβαίνει όλη αυτή του την ανάγκη για ελευθερία, τότε γίνεται πολύ δυστυχισμένος, πάει για τσιγάρα και δεν τον ξαναβλέπεις… ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο μυαλό ενός Αιγόκερω τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Καριέρα ή προσωπική ζωή. Σε ποιον τομέα θα δείξει περισσότερη προσοχή και αφοσίωση; Είναι καριερίστας από τους λίγους. Δίνει τα πάντα για να ανέβει ψηλά και να αναγνωριστεί. Είναι αποφασιστικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του, όμως σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά του είναι… σκορποχώρι. Δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και έχει μεγάλο πρόβλημα με τον ίδιο του τον εαυτό. Αν μπει σε σχέση, σημαίνει ότι είναι όντως καψούρης, αλλά μόνιμα θα παλεύει μέσα του με την ανάγκη του να αφοσιωθεί στην δουλειά του και όχι στο πώς θα γίνει… νοικοκύρης και οικογενειάρχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό. Οι αλλαγές στην ζωή του είναι μόνιμες. Δεν μπορεί την ρουτίνα, την καθημερινότητα και εκεί που κάθεται ο… νους του κατεβάζει. Θέλει κάποια στιγμή να μπει σε σχέση με το άτομο εκείνο που τον κέρδισε και τον εξιτάρει, ωστόσο θα έχει πάντα μέσα του την ανάγκη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές ιδέες του. Αν μπορείς να ακολουθήσεις τον απρόβλεπτο τρόπο ζωής του, θα τα πάτε καλά. Αν όχι, θα έχετε μεγάλα και σοβαρά προβλήματα και το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί, χωρίς καν να πει αντίο. 

Πηγή: astrology.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram