Τα 4 πιο σημαντικά λάθη που κάνεις με τα φρύδια και δείχνεις μεγαλύτερη

Δημοσιεύθηκε 30 Αυγούστου, 2022

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία - ίσως και το σημαντικότερο- στο πρόσωπό μας είναι τα φρύδια. Ναι, εσύ μπορεί να θεωρείς ότι τα ζουμερά χείλη σε κάνουν να δείχνεις πιο εντυπωσιακή ή ένα super glam eye look μπορεί να απογειώσει την εικόνα σου, όμως αν τα φρύδια δεν είναι σωστά σχηματισμένα, μπορούν τα πάντα να καταστραφούν. Και να παραμορφώσουν το πρόσωπό σου κάνοντάς σε να δείχνεις μεγαλύτερη

Γι' αυτό έχουμε πει ξανά και ξανά ότι... η brow artist θα πρέπει να είναι ο άνθρωπός σου. Μόνο εκείνη ξέρει το σωστό σχήμα φρυδιών για τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και μόνο εκείνη μπορεί να κάνει τα θαύματά της. Πριν κλείσεις ραντεβού μαζί της, λοιπόν, δες παρακάτω τι λάθη έχεις κάνει στο πέρασμα των χρόνων με τα φρύδια σου και μην πειράξεις ποτέ ξανά αυτήν την περιοχή. Το μόνο που σου επιτρέπεται είναι να χρησιμοποιήσεις μολύβι για να τα βάφεις. Τα υπόλοιπα... στην brow expert!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πολύ λεπτά φρύδια ήταν super hot τάση τη δεκαετία του ’90 και έχουν κάνει ξανά comeback. Αν ρωτάς την άποψή μας… δεν μας αρέσει καθόλου αυτό το πισωγύρισμα. Είναι ξεπερασμένο trend, χαλάνε την εικόνα όλου του προσώπου και προσθέτουν και χρόνια.

Πολύ λεπτές άκρες στα φρύδια

Αν έχεις πλούσια φρύδια, τα οποία καταλήγουν στην άκρη του τόξου να είναι λεπτά, κάνε ό,τι μπορείς για να αλλάξει αυτό. Είναι ό,τι πιο chic να έχεις ομοιόμορφα και πλούσια φρύδια και ό,τι πιο ξεπερασμένο να τελειώνουν τα φρύδια σου και να είναι αχνά και λεπτά. Άσε που αυτό το στυλ σε κάνει να δείχνεις και μεγαλύτερη.

Υπερβολικά σκούρα φρύδια

Δεν χρειάζεται να βάφεις με μολύβι πολύ σκούρο τα φρύδια σου. Κι αυτό, γιατί η διαφορά με τα φυσικά σου χρώματα θα είναι εμφανής, με αποτέλεσμα η τελική εικόνα σου να μοιάζει παράταιρη. Επίλεξε αποχρώσεις σε προϊόντα φρυδιών που να είναι κοντά στο φυσικό σου και έτσι θα δείχνεις super chic.

Έντονα τοξωτά φρύδια

Όλες θέλουμε την ανύψωση των ματιών, αλλά με τα έντονα τοξωτά φρύδια δημιουργείται μια γραμμή που δεν είναι πάντα κολακευτική. Φρόντισε, λοιπόν, τα φρύδια σου να δημιουργούν μια ελαφριά καμπύλη γραμμή και τότε να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram