Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη στα οικονομικά σας τον Ιούνιο

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2023

Ο Ιούνιος καταφθάνει με την δίψα για χρήμα, διάκριση, κατάκτηση …  Η ανάγκη μας να εξασφαλίσουμε την οικονομική άνοδο αλλά και την σταθεροποίηση των οικονομικών, θα είναι επιβεβλημένη. Στην πορεία του Ιουνίου, θα υπάρξουν λοιπόν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα δείτε περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής ανόδου, τις οποίες αν τις αξιοποιήσετε σωστά θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Για πάμε να δούμε ποια είναι τα τυχερά ζώδια στο χρήμα για τον Ιούνιο 2023.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, έχεις βάλει υψηλός στόχους και έχεις σηκώσει μανίκια και εργάζεσαι ασταμάτητα … Ενώ μπορεί να υπάρχουν εμπόδια και προκλήσεις εσύ δεν το βάζεις κάτω και κατά την διάρκεια του Ιουνίου καταφέρνεις και ξεπερνάς για τα καλά το κύμα στασιμότητας, αστάθειας και προβληματισμού στην δουλειά, βλέποντας και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Ο μήνας ξεκινά με ικανοποίηση για τις οικονομικές σου υποθέσεις, σε αυτό θα συμβάλει φυσικά η Αφροδίτη που θα κινείται ως τις 5 του  μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας μία μεγαλύτερη άνεση στον οικονομικό τομέα. Έρχονται χρήματα στα χέρια σου, κλείνουν εκκρεμότητες και χαλαρώνεις , ηρεμείς! Στην πορεία του μήνα δεν λείπουν οι επαφές, οι συζητήσεις, τα συμφωνητικά αναφορικά με ζητήματα οικονομικά, αφού θα είναι έντονη η δίψα σου για κάτι παραπάνω … Οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι καλές αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να λειτουργήσεις συγκροτημένα και όχι παρορμητικά και βιαστικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ιούνιος ξεκινά με εσένα να έχεις «έξτρα» χρήματα στα χέρια σου αγαπητέ μου Τοξότη. Αυτά μπορεί να προέλθουν από ένα μπόνους, ένα δώρο, μία μίσθωση, μία επιστροφή φόρου, ένα δάνειο, ή ακόμα και από την τόνωση του εισοδήματος του/της συζύγου ! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ως και τις 5 του μήνα , σου χαρίζει τον «μποναμά» που χρειάζεσαι, το ζητούμενο όμως είναι να μην αφήσεις την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο να σε οδηγήσει σε επιπόλαια, απερίσκεπτα έξοδα που θα σε κάνουν εύκολα και γρήγορα να χάσεις ότι απέκτησες. Επωφελήσου της οικονομικής εύνοιας συγκρατώντας κοντά στις 4 του μήνα τις παρορμητικές σου διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας «σταθμός» για τα οικονομικά σου είναι ο Ιούνιος αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτό προκύπτει γιατί η Αφροδίτη στις 5/6 θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες, επηρεάζοντας άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου!  Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες για να έλξεις κοντά σου περισσότερο χρήμα υπάρχει όμως και ένα ΑΛΛΑ …. Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση πληθαίνουν αρκετά και οι επιθυμίες σου, αλλά και η γενναιοδωρία. Αρκετές στιγμές θα θέλεις να σπαταλήσεις χρήματα για τα λούσα και την καλοπέραση σου, άλλες στιγμές θα «γκρινιάζεις» ότι δεν σου είναι αρκετά , όχι επειδή δεν εισπράττεις, αλλά επειδή θα ήθελες πολλά περισσότερα! Επιπλέον, θα χρειαστεί να μην «τσιμπήσεις» σαν «ψάρι» σε τολμηρές οικονομικές προτάσεις που ενέχουν ρίσκο, από άτομα του περιβάλλοντός σου (φίλους, συνεργάτες)! Αξιοποίησε λοιπόν την οικονομική εύνοια προς όφελός σου!

ΚΡΙΟΣ

Μήνας ανάπτυξης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ιούνιος για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Κριέ.  Την οικονομική εύνοια ωστόσο θα την δεχθείς πιο ουσιαστικά αυτό το μήνα, εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες, θα μπορέσεις όμως να έχεις και περισσότερο χρήμα στα χέρια σου για να νιώθεις ασφαλής! Νέες εξελίξεις, προτάσεις, ενάρξεις και συμφωνίες θα έχεις ωστόσο και εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού αυτό το μήνα κάτι νέο ξεκινά το οποίο θα φέρει καλύτερες αποδοχές. Όσο για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο, ο μήνας έχει τις προτάσεις, τις συζητήσεις και δίνεται ο σπόρος για ακόμα καλύτερες μέρες στα οικονομικά !

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram