Τα 3 τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε 6 Νοεμβρίου, 2022

Τον Νοέμβριο, ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2023. Αυτό σημαίνει σε αστρολογικό επίπεδο απογοητεύσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια στις σχέσεις μας. Επίσης τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 8 του μήνα θα έχουμε μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα.

Χρειάζεται αισιοδοξία, ψυχραιμία και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα του Νοεμβρίου και να μην αγωνιούμε για πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό μας. Πάντως, τρία ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους κατά τον Νοέμβριο και θα είναι οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιγόκερως

Δέχεσαι μια στήριξη στον επαγγελματικό τομέα που θα ικανοποιήσει αρκετά. Ο Νοέμβριος είναι κατάλληλος για να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου και να ασχοληθείς με την γυμναστική. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην υγεία σου και θα θελήσεις να κοιμάσαι καλύτερα και όχι τόσο αργά το βράδυ. Αν είσαι single, θα κάνεις μια νέα γνωριμία ενώ αν είσαι δεσμευμένος θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή.

Ιχθύς

Είσαι πιο αισιόδοξος και βλέπεις τα πράγματα με μια πιο θετική διάθεση. Θα ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή, θα έχεις πιο πολλές κοινωνικές επαφές και ίσως οργανώσεις ένα ταξίδι. Στον εργασιακό τομέα ίσως σου ανακοινωθεί μια αύξηση ή μια προαγωγή. Προσοχή μόνο δώσε σε ποιον μιλάς, γιατί μια πληροφορία που έχεις δώσει σε κάποιον θα αποκαλυφθεί.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις ένα ταξίδι ή να αναζωπυρώσεις την ερωτική σου ζωή. Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις Νοεμβρίου θα σε επηρεάσει, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Είναι η ευκαιρία να σκεφτείς τους στόχους σου, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και ΄ίσως κάποιους τους αλλάξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram