Τα 3 πιο hot αξεσουάρ του 2021 θα τα φοράς και τη νέα χρονιά

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου, 2021

Είναι αυτονόητο ότι υπήρχε μια μεγάλη λίστα με πράγματα που μου έλειψαν κατά τη διάρκεια του lockdown πέρσι τον χειμώνα. Όσο ασήμαντο και να ακούγεται, ένα από αυτά ήταν να παρατηρώ τις στυλάτες κοπέλες στα στενάκια της Αθήνας και στα μέσα μεταφοράς, αντλώντας έτσι έμπνευση και θαυμάζοντας τούς συχνά πρωτότυπους συνδυασμούς.

Ευτυχώς, τους τελευταίους μήνες αναπλήρωσα τον χαμένο χρόνο, και μερικές τάσεις του χειμώνα ήρθαν στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την σεζόν λοιπόν, παρατήρησα πως στο feed μου στο Instagram αλλά και στα σύνολα των πιο στυλάτων γυναικών της Αθήνας, πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλα από τα αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ έχουν την δυνατότητα να απογειώσουν ακόμη και τα πιο βαρετά σύνολα, πράγμα που αποδεικνύει πως είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη, αλλά και στυλ σε κάθε outfit.

Σκέψου τα έντονα χρώματα και τις statement σιλουέτες. Υπάρχουν τρία items συγκεκριμένα που συνεχίζω να βλέπω παντού: πολύχρωμα beanies, κασκόλ με checked print, και chunky μοκασίνια. Το καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει και να ολοκληρώσει τα χειμωνιάτικα μας σύνολα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram