Τα 3 πιο αυτοκαταστροφικά ζωδια μέσα σε μια σχέση

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2022

Ορισμένα ζώδια αντιλαμβάνονται μια σχέση πολύ διαφορετικά από άλλα και σήμερα θα κάνουμε focus σε αυτά που είναι πιο αυτοκαταστροφικά. Πρόκειται για εκείνα τα ζώδια που θέλουν βασανίζουν το σύντροφό τους και να βασανίζονται και τα ίδια με σενάρια που κάνουν στο μυαλό τους. Κυρίως δυσκολεύονται να διαχειριστούν τη ζήλια τους αλλά και τις ανασφάλειές τους που κυριαρχούν.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το πλέον αυτοκαταστροφικό ζώδιο, και όσο είναι ικανό να απογειώσει μια σχέση αλλά τόσο μπορεί να την προσγειώσει απότομα με τον αρνητισμό και η ζήλια του. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνει πόσο τοξικός μπορεί να γίνει τόσο για τον ίδιο του τον εαυτό όσο και για τον σύντροφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Ο Ταύρος γίνεται κτητικός και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό δημιουργεί έντονη ασφυξία σε μια σχέση. Καλό είναι να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και να μην επιτρέπει να βγαίνουν όλα στη σχέση του, διαφορετικά δεν θα έχει πολύ μέλλον αυτή η σχέση.

Λέων
Ο Λέων στην αρχή μιας σχέσης δείχνει το καλύτερό του πρόσωπο, στη συνέχεια όμως όλα αλλάζουν. Είναι υπέροχος σύντροφος, όταν όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, «τον πιάνουν» οι ανασφάλειες και μάλιστα τα παίρνει όλα προσωπικά. Αυτό θέλει προσωπική δουλειά ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα στη σχέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram