Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Μάρτιος σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης κι η διάθεση όλων κάπως ανθίζει, για ορισμένους όμως θα είναι ο πιο άτυχος μήνας.

Για κάποιους του ζωδιακού κύκλου, ο φετινός Μάρτιος θα περάσει... μαρτυρικά και επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις σε διάφορους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από οικονομικής άποψης, στα επαγγελματικά αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έρθουν τα πάνω -κάτω και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι υπομονή και επιμονή. Με λίγη ψυχραιμία οι δύσκολες ημέρες του Μαρτίου θα περάσουν πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Ιχθύς:
Ο Μάρτιος για εσάς θα είναι διδακτικός αφού οι προκλήσεις θα σας δώσουν μερικά σκληρά μαθήματα που μπορούν και να σας οδηγήσουν στη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.

Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο τυχερός αλλά και ο πιο άτυχος συνάμα μήνας για εσάς, λόγω της σημαντικής αλλαγής από τον Κρόνο που ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιό σας. Αυτή η μετάβαση θα είναι δύσκολη στην αρχή αφού θα φέρει σύγχυση, αβεβαιότητα και προβλήματα στις σχέσεις, αλλά μόλις εγκατασταθεί η ενέργεια του Κρόνου, το 2023 φαίνεται πραγματικά να είναι μια πολύ ελπιδοφόρα και αισιόδοξη χρονιά για εσάς..

Αιγόκερως:
Ο Αιγόκερως θα πρέπει να δώσει προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική. Όταν η Σελήνη κινείται στους Ιχθείς, τα πράγματα και για εσάς θα είναι λίγο περίεργα αφού θα μπείτε σε μια διαδικασία αμφισβήτησης των πάντων.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον κόσμο γύρω σας και προσέξτε τις εντάσεις αφού οι τσακωμοί θα είναι συχνοί προς τα τέλη του Μαρτίου. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα αφού θα πέσετε σε λάθη και παγίδες.

Σκορπιός:
Ο Σκορπιός τον Μάρτιο επίσης θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις και να χειριστείτε ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις. Τα πιο σημαντικό μάθημα που θα πάρετε τον Μάρτιο -και όχι με καλό τρόπο- είναι πως το παρελθόν πρέπει να μένει παρελθόν.

Επίσης, σημαντικές αλλαγές θα συμβούν για εσάς τον Μάρτιο όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Αλλαγές στον χώρο εργασία ίσως να σας ξεβολέψουν αλλά και ενδεχόμενοι χωρισμοί, για όσους είναι σε σχέση, θα ταράξουν τις ισορροπίες σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram