Τα 3 κραγιόν που θα φοράμε το φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε 28 Αυγούστου, 2021

Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών αφού με μια κίνηση ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει μοναδικά κάθε εμφάνιση.

Αυτό το φθινόπωρο, ακόμη και αν φοράτε μάσκα προστασίας πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, Φθινόπωρο σημαίνει δυναμισμός και νέα ξεκινήματα, τα οποία μπορείτε να εκφράσετε και μέσα από το μακιγιάζ σας και φυσικά μέσα από το κραγιόν σας! Από το έντονο κόκκινο και το μυστηριώδες βουργουνδί μέχρι το διαχρονικό nude.

Συγκεντρώσαμε τις ιδανικότερες αποχρώσεις κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αυτή τη fall season. Επιλέξτε λοιπόν το κραγιόν που θα υπογράφει τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις:

1.Rouge D'Armani Matte Lipstick in 400, Giorgio Armani

Φέτος το φθινόπωρο, βρείτε την πιο κολακευτική για εσάς κόκκινη απόχρωσή και φορέστε την με «γυμνό» πρόσωπο τραβώντας όλη την προσοχή στα χείλη σας.

2. Rouge Pur Couture Mat Lipstick in Grenat Satisfaction, YSL

Επιλέξτε μια διαφορετική απόχρωση, την μπορντό, δημιουργώντας τα πιο μυστηριώδη looks. 

3. Powermatte Lip Pigment in Somebody to Love, NARS

Είναι η απόχρωση κραγιόν, που δε λείπει από κανένα νεσεσέρ, οπότε εάν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί το ανάλογο lipstick, κάντε το τώρα

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram