Τα 3 ζώδια που θα περάσουν έναν υπέροχο Νοέμβριο

Δημοσιεύθηκε 30 Οκτωβρίου, 2021

Το καλό του Νοεμβρίου για αυτά τα τρία ζώδια είναι ότι αντί να αισθάνονται μια μελαγχολία και μια συναισθηματική μουντίλα, έχουν μια ενέργεια και μια ανανεωμένη διάθεση σαν να έχει συμβεί κάτι φοβερό στη ζωή τους.

H νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Νοεμβρίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό. Ο,τι θεωρούσαμε δεδομένο έως τώρα θα αμφισβητηθεί και θα πάψει να υπάρχει στην ζωή μας, αν δεν ταιριάζει στην δική μας κοσμοθεωρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης στις 19 του Νοεμβρίου έχουμε μία Πανσέληνο, με έκλειψη, στις 27 μοίρες του Ταύρου, που θα γίνει δηλαδή στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Αν είσαι ανοιχτός στην καλοσύνη και τον ενθουσιασμό, θα βιώσεις όλα όσα μπορεί να σου δώσει.

Δίδυμος

Το πρώτο μισό αυτού του μήνα μπορεί να είναι ομαλό, αλλά κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού θα αρχίσετε πραγματικά να λάμπετε. Οσο για τα επαγγελματικά σας, αν περιμένατε να ολοκληρώσετε μια συγκεκριμένη δουλειά, αυτό θα συμβεί πριν από τις 14 Νοεμβρίου. Ο έρωτας πάντως δεν σας απασχολεί τόσο πολύ αυτόν τον μήνα.

Τοξότες

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που νιώθουν ότι τους ανήκει ο μήνας που γεννήθηκαν και αν γεννηθήκατε τον Νοέμβριο, τότε ο ουρανός είναι το όριο. Δεν αφήνετε τον εαυτό σας να νιώσει άσχημα, ούτε ένα λεπτό, κάτι που αποδεικνύει ότι όλα είναι στο μυαλό. Όταν ο κόσμος γύρω σας τρέμει, είστε ο βράχος που προσφέρει σταθερό έδαφος. Εκεί που τα καταφέρνετε περισσότερο αυτόν τον μήνα, είναι στο κομμάτι της φιλίας. Το να σας έχει κανείς φίλο είναι πράγματι μια ευλογία.

Υδροχόοι

Αυτός είναι ο μήνας που δεν σας ενοχλούν τα μικροπράγματα. Ο Ερμής στον Τοξότη θα γίνει φίλος σας αυτόν τον μήνα καθώς σας επιτρέπει την ελευθερία έκφρασης που τόσο ζητάτε -ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Θα αποδεχτείτε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε και αυτό θα σας βοηθήσει πολύ καθώς θα βάλετε νέους στόχους. Η μεγαλύτερη επιτυχία σας θα συμβεί στις αρχές του μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram