Τα 3 ζώδια που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο στη σχέση τους

Δημοσιεύθηκε 26 Απριλίου, 2022

Πολλές φορές όμως αυτή η συμπεριφορά γίνεται ενοχλητική και ειδικά όταν ο άλλος θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο. Ποια είναι τα ζώδια λοιπόν που λειτουργούν με αυτή την τακτική στις σχέσεις τους;

Κριός

O Κριός έχει αρχηγικές τάσεις, θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Επιθυμεί ο σύντροφός του να μην παίρνει πρωτοβουλίες και να δείχνει εκείνος το δρόμο…Δεν του αρέσει να περιμένει και τις περισσότερες φορές θα περάσει το δικό του, αλλά θα το πλασάρει και πάλι ότι σου έκανε και χάρη που υποχώρησε.

Ταύρος

ΟΤαύρος θέλει να εξουσιάζει τον ερωτικό του σύντροφο, γιατί θέλει να τα γνωρίζει όλα και μάλιστα γίνεται αρκετά καταπιεστικός. Δεν αλλάζει γνώμη καθόλου εύκολα και θέλει ο σύντροφός του να ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς. Συνήθως χρειάζεται μια ειδική διαχείριση ώστε να έρθει η ηρεμία στη σχέση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων

Ο Λέων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση και θέλει πάντα να έχει τον πρώτο λόγο και αυτό είναι κάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση. Ό,τι βάζει στο μυαλό του θέλει να το κάνεις τη στιγμή που θα σου το ζητήσει, απλά γιατί σου το ζήτησε ο ίδιος. Αν κάτι απολαμβάνει είναι να αισθάνεται ότι είναι ο αρχηγός της σχέση σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram