Τα 3 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες

Δημοσιεύθηκε 31 Μαρτίου, 2023

Είστε από τους τύπους που περνούν τα Σαββατοκύριακά τους χαλαρά στο σπίτι, χάνοντας τελείως την αίσθηση του χρόνου;

Βυθισμένοι πότε στον καναπέ και πότε στο κρεβάτι, φορώντας άνετα ρούχα, αρνείστε κάθε πιθανή πρόσκληση για έξοδο με τη δικαιολογία ότι θέλετε να χαλαρώσετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μήπως στη δουλειά είστε από εκείνους που ναι μεν είναι καλοί, ναι μεν κάνετε ό,τι σας ζητείτε, αλλά τίποτα παραπάνω από αυτά; Μήπως είστε από αυτούς δεν θέλουν να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους για τίποτα και για κανέναν, από αυτούς που κάνουν τα προβλεπόμενα και αυτά… με το ζόρι;

Μήπως ακόμη ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ονειρεύονται το πώς θα μπορούσαν να δουλεύουν από το σπίτι για να μην ντύνονται και να μην μετακινούνται, αραγμένοι στον καναπέ τους φορώντας τις πιζάμες τους μέχρι νωρίς το απόγευμα;

Αν ναι, τότε σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία των τεμπέληδων. ‘Η των βαριεστημένων. Να ξέρετε ότι μερικές φορές όλα αυτά είναι και θέμα ζωδίων… Δείτε παρακάτω τα τρία πιο τεμπέλικα ζώδια του ζωδιακού:

  1. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Εσείς οι Λέοντες δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με βάση και μόνο ότι είστε γοητευτικοί και αξιολάτρευτοι. Είστε δημιουργικά ταλαντούχοι και λατρεύετε να είστε στο κέντρο της προσοχής. Οι πιθανότητες είναι πως έχετε σκεφτεί ή επιδιώκετε κάποιο είδος εργασίας ως ηθοποιός / τραγουδιστής / μπλόγκερ lifestyle ή youtuber. Σας αρέσει να απολαμβάνετε το φως της δημοσιότητας, αλλά όχι τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να φτάσετε εκεί.

Η τεμπελιά αναφέρεται ως η επίσημη αδυναμία του ζωδίου σας, και γι’ αυτό θεωρείστε ένα από τα πιο χαλαρά – αν όχι το πιο τεμπέλικο – ζώδιο. Είστε παθιασμένοι και δημιουργικοί, τα οποία είναι σπουδαία στοιχεία για να γίνετε το αστέρι που επιθυμείτε, αλλά χωρίς κάποια κλασική σκληρή δουλειά για να το υποστηρίξετε, θα παρακολουθείτε πάντα πίσω από τη σκηνή.

  1. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί και να εκπλαγείτε μόλις διαβάσετε ότι ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια. Εξάλλου, εσείς οι Υδροχόοι λατρεύετε να παλεύετε για την καταπολέμηση των αιτιών και είστε ανθρωπιστές, κάτι που απαιτεί ένα ισχυρό επίπεδο εργασίας και αφοσίωσης. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που θέλετε να κάνετε μια θετική διαφορά στον κόσμο, δεν είστε πάντα σπουδαίοι στο έργο που απαιτείται για να γίνει αυτό.

Σίγουρα θα τουιτάρετε για τα αίτια που σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είστε εθελοντής. Αυτό ίσως οφείλετε στο γεγονός πως δεν είστε οπαδός οποιασδήποτε βαρετής κατάστασης, που όπως και να το κάνουμε, απαιτεί σκληρή δουλειά. Εάν θέλετε πραγματικά να αρχίσετε να βοηθάτε τον κόσμο, πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με έργα και όχι μόνο με λόγια.

  1. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ακόμη και αναφέροντας την ιδέα να βάλετε όρια στη ζωή σας, πιθανόν θα σας αρρωστήσει. Αγαπάτε την ελευθερία σας, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε συχνά. Το θέμα με το να εργάζεστε σκληρά είναι πως πρέπει να είστε συνεπείς και να παραμένετε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Για εσάς, η σκληρή δουλειά έχει έναν τρόπο να σας κάνει νια νιώθετε περιορισμένοι στη ζωή σας.

Δεν είναι ότι δεν θέλετε να δουλέψετε, αλλά δεν πρόκειται να προσφερθείτε να δουλέψετε εθελοντικά ή να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα από αυτά που έχετε. Ως Τοξότης, εκτιμάτε την ελευθερία σας στο σημείο του να κάνετε μόνο ότι πρέπει να κάνετε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram