Τα 3 ζώδια που δεν θα δείξουν κανένα ίχνος ζηλοτυπίας

Δημοσιεύθηκε 7 Αυγούστου, 2023

Δυστυχώς, η ζήλια μπορεί να καταστρέψει σοβαρά μια σχέση . Μπορεί να μην σας φαίνεται τόσο κακό, αν είστε συνηθισμένοι να ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο, αλλά στον συνεργάτη σας, μπορεί να είναι μια τεράστια διαφωνία.

Από την άλλη πλευρά του φάσματος, υπάρχουν οι άνθρωποι που σπάνια σχεδόν πότε δεν ζηλεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα δείτε σχεδόν ποτέ αυτά τα 3 ζώδια να γίνονται κατακόκκινα από την ζήλια τους.

Κριός

Ο Κριός ανησυχεί για τον εαυτό της και για κανέναν άλλον. Έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα γεμάτο με πάρτι, δουλειά, να συναντά καινούριους ανθρώπους και γενικότερα δεν έχει χρόνο να ζηλέψει. Ξέρει ότι η ζωή είναι για τη συνεχή βελτίωση, τη δικτύωση. Γνωρίζει επίσης ότι το να κάνεις κάτι με κάποιον, να κάνεις κάτι καλό για έναν φίλο ή να γευματίζεις με κάποιον νέο δεν σημαίνει τίποτα από αυτό που είναι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Κριός πιστεύει ότι το να ζηλεύεις απλά σημαίνει ότι είσαι ανασφαλής. Αν δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι με τον εαυτό σας ΚΑΙ τις σχέσεις σας, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει. Περισσότερο από αυτό, δεν ελέγχετε τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων. σε αυτήν, το να ζηλεύεις απλά σημαίνει ότι κάποιος έχει ένα χέρι πάνω σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζει τη ζωή μέρα με την μέρα. Από την στιγμή που ξυπνά μέχρι την στιγμή που κοιμάται θέλει μόνο να απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Το να ζηλεύεις σημαίνει να πρέπει να βγεις από εδώ και τώρα, που δεν είναι κάτι που ο Τοξότης είναι πρόθυμος να κάνει. Όντας ελεύθερο πνεύμα, θα ήταν θαύμα αν ο Τοξότης διασκεδάσει να είναι σε μια σχέση.

Έτσι όταν ένα αρνητικό συναίσθημα όπως η ζήλεια απειλεί να καταστρέψει κάτι που έχει ήδη στο περιθώριο. Είναι μόνο ένα ακόμη στρεσογόνο που δεν χρειάζεται.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητο άτομο που θέλει πάντα να είναι ο εαυτός του καλά. Επειδή της αρέσει να θεραπεύει όλους σαν φίλους, πριν να είναι οτιδήποτε άλλο με αυτήν, δεν βλέπει την ανάγκη να ζηλεύει. Αν δεν ζηλεύει τα πράγματα που κάνουν οι φίλοι της, γιατί θα έκανε το ίδιο για αυτό που κάνει ο σύντροφός της;

Ο Υδροχόος γνωρίζει επίσης ότι θα το μισούσε να αντιμετωπίζεται όπως όλα που κάνει πρέπει να αμφισβητηθεί. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να επιδείξει το ίδιο σεβασμό με το άλλο σημαντικό της, γνωρίζοντας ότι θα ήθελε να μην αντιμετωπιστεί άδικα. Ο Υδροχόος απλά δεν ζηλεύει γιατί δεν βλέπει λογική εξήγηση γι ‘αυτό. τόσο απλό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram