Τα 3 ζώδια που γίνονται τα «τρίτα» πρόσωπα στις σχέσεις

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουνίου, 2021

Να βρεθείς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να γίνεις το τρίτο πρόσωπο σίγουρα δεν το αντέχουν όλοι! Αν όμως σκέφτεστε οτι δεν θέλετε να είστε σε αυτά τα ζωδια, σκεφτείτε ότι σας το επέτρεψαν! Δεν το επιβάλετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτοι στη λίστα είναι οι Δίδυμοι και ίσως για κάποιους αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Δεν εννοούμε ότι όλοι οι Δίδυμοι θα μπλέξουν σε παράνομους δεσμούς, αλλά αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσουν να περάσει έτσι. Αν γοητευθούν από κάποιο άτομο δεν τους νοιάζει αν είναι δεσμευμένο, εξάλλου αυτό δεν είναι κάτι που αφορά αυτούς, στο χέρι του άλλου είναι αν θα μείνει πιστός στο ταίρι του ή αν θα ενδώσει στα χαρίσματα των Διδύμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι μπορεί για κάποιους να αποτελούν έκπληξη που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, διότι είναι άτομα που αγαπούν την τάξη, τους κανόνες και θεωρούνται και αρκετά παραδοσιακοί. Είναι όμως οι… σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού, αφού έχουν και έναν ασίγαστο πόθο να φτάσουν ψηλά, στην κορυφή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν λοιπόν βρεθεί στον δρόμο τους κάποιος που να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει, που να μπορεί να κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα, που να διαθέτει τα εχέγγυα να τους οδηγήσει στο όνειρο τους, τότε δεν τους νοιάζει αν είναι παντρεμένος-η ή δεσμευμένος-η σε μία σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι οι ηγέτες και οι κατακτητές του ζωδιακού και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους και ιδιαίτερα αν ποθούν να κάνουν κάποιον άνθρωπο δικό τους. Με τη δυναμικότητα, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό που τους χαρακτηρίζει «λοκάρουν» τον στόχο τους, απασφαλίζουν και αρχίζουν την επίθεση με ό,τι όπλα έχουν. Ξεκινάνε με κομπλιμέντα, εκφράζουν τον θαυμασμό τους και υπόσχονται περιπέτειες. Πολλές περιπέτειες και πάρα πολλές στιγμές πάθους και εκστασιασμού που προσφέρουν απλόχερα και ταξιδεύουν το αντικείμενο του πάθους τους μακριά από τη ρουτίνα της σχέσης του. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram