Τα 3 ζώδια με τη μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ

Δημοσιεύθηκε 10 Οκτωβρίου, 2021

Το χιούμορ είναι σίγουρα υποκειμενικό και δεν μπορούν να γελάσουν όλοι με τα ίδια πράγματα.

Παρόλο αυτά, όλοι έχουμε έναν φίλο που μάς φτιάχνει πάντα τη διάθεση. Που είναι ετοιμόλογος, αυτοσαρκάζεται και ξέρει πώς να σε κάνει να γελάσεις. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός ο φίλος και να είσαι η χαρά της ζωής. Σε κάθε περίπτωση, αν δούμε το θέμα ζωδιακά, υπάρχουν 3 εκπρόσωποι που φημίζονται για την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ τους. Αν δεν είναι το δικό σας ζώδιο, μπορεί να είναι ο ωροσκόπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζυγός

κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού. Το ζώδιο που έχει τους περισσότερους φίλους και δεν ξεμένει ποτέ από παρέα. Η κλασική συμπεριφορά του είναι να παίρνει ενέργεια από τους άλλους και να την επιστρέφει μέσα από ατελείωτες στιγμές γέλιου. Δυσκολεύεται με τα δραματικά γεγονός και προτιμά να τα παρωδεί.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τοξότης

Οι καλύτεροι παραμυθάδες. Όρεξη να έχετε, να κάθεστε να τους ακούτε να λένε ιστορίες από τη ζωή τους. Εμπειρίες από τα αμέτρητα ταξίδια που έχουν κάνει αλλά και ατάκες που ακούει στη δουλειά. Αν υπάρχει ένας Τοξότης στη ζωή σας, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε.

Δίδυμοι

Οι παρεξηγημένοι Δίδυμοι φημίζονται για τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Έχουν πάρα πολλές παρέες, για να έχουν πάντα επιλογές για έξοδο. Είναι συνήθως αυτός ο άνθρωπος που θα σε πειράξει, αλλά καλοπροαίρετα και χωρίς προσβλητική διάθεση. ΤΟ κυνικό του χιούμορ είναι ξεκαρδιστικό, αρκεί να μην το πάρετε προσωπικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram