Τα 2 beauty items που χρησιμοποιεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα looks της παραλίας

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια παρέα με φίλες της. Η παρουσιάστρια/μοντέλο ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που απολαμβάνει στο Αιγαίο και εμείς – βλέποντάς τη- πήραμε το απόλυτο Inspo για τα beauty looks της παραλίας.

Όλες ξέρουμε ότι στην παραλία και στο νησί γενικότερα δεν χωρούν υπερβολές στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Το coolness είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις σου by the beach και η Ηλιάνα- όχι μόνο το γνωρίζει αυτό- αλλά το κάνει και πράξη. Γι’ αυτό και παρατηρώντας τη κι εσύ καλά θα δεις πως 2 beauty items μάλλον έχει στο νεσεσέρ των διακοπών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρατήρησε τις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παρακάτω. Τα μαλλιά της έχουν beach waves, ενώ η επιδερμίδα της είναι πεντακάθαρη και διακρίνεται μία λάμψη στα χείλη. Όπως βλέπεις, λοιπόν, η παρουσιάστρια δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε βάση, ενώ έχει κάνει το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού.

Συνεπώς… τα 2 beauty items που έχει χρησιμοποιήσει η Ηλιάνα είναι ένα διάφανο lip gloss και sea salt spray για τα μαλλιά. Αλήθεια, χρειάζεσαι τίποτα καλύτερο για να είσαι cool στο νησί ή την παραλία; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram