Τα 2 ζώδια που θα έχουν δύσκολο Ιούνιο

Δημοσιεύθηκε 30 Μαΐου, 2023

Ο επόμενος μήνας φαίνεται πως έχει «βάλει στο μάτι» 2 ζώδια και, όπως όλα δείχνουν θα «χτυπήσουν» σε συγκεκριμένου τομείς, όπως τα ερωτικά και τα οικονομικά.

Όσο έρχεται το καλοκαίρι, η αέρινη διάθεση όλων των ζωδίων έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις κινήσεις τους. Η ευχάριστη διάθεση είναι δεδομένη υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα τον Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα παρακάτω άτυχα ζώδια του Ιουνίου, ο Πλούτωνας θα φέρει σκαμπανεβάσματα, αβεβαιότητα και τσακωμούς.

Αιγόκερως
Ο Ιούνιος, όπου ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω θα εντείνει το καλοκαίρι και όλα τα προβλήματά σας. Ο Πλούτωνας άλλωστε είναι ο πλανήτης της καταστροφής με αποτέλεσμα να φέρνει τα πάνω -κάτω σε κάθε τομέα. Θα υπάρχουν εντάσεις και αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ενώ στα προσωπικά, σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο δεν αποκλαδεύεται να περάσετε κάποια σημαντική κρίση. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας διατηρώντας τις ισορροπίες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε σαν να γλιστράτε προς τα πίσω, να ξέρετε ότι είναι ένα προσωρινό χτύπημα και κάτι που ήδη ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος
Ο Ιούνιος δεν θα είναι τόσο ρόδινος όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, δυστυχώς, όσο οι προηγούμενοι μήνες. Η αρχή της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα θα επηρεάσει και τον Υδροχόο ενώ όσοι έχουν ήλιο στον Υδροχόο μπορεί να αισθανθούν αυτή την περίοδο έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τον Ιούνιο, όταν ο Κρόνος γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθείς θα επηρεάσει προσωρινά τα οικονομικά σας, επομένως καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις επενδύσεις, το εισόδημα και τις αλλαγές σταδιοδρομίας που δεν έχουν μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις πάνω στο άγχος σας αλλά και η τα ρίσκαδεν είναι επιλογές που πρέπει να κάνετε τον Ιούνιο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram