Τα τέσσερα ζώδια που δεν έχουν αίσθηση του στιλ

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2022

Αυτά τα ζώδια έχουν το λιγότερο στιλ και δεν φημίζονται για τις καλόγουστες εμφανίσεις τους. Δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωτερική τους εμφάνιση και θεωρούνται από τα πιο κακοντυμένα. Οι στιλιστικές τους επιλογές δεν είναι πετυχημένες και καμιά φορά φλερτάρουν με τα όρια του κιτς.

Μην περιμένεις από αυτά τα ζώδια να προβληματιστούν πολύ για το τι θα φορέσουν σε μια έξοδο. Τους ενδιαφέρει περισσότερο η άνεση και όχι το στιλ. Το ντύσιμο για αυτά τα ζώδια είναι μια διαδικασία ρουτίνας που δεν θα δώσουν βάση στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του pink villa τα 4 ζώδια που δεν έχουν υψηλή αίσθηση του στιλ είναι ο Αιγόκερως, ο Τοξότης, ο Δίδυμος και ο Παρθένος.

Αιγόκερως

Του αρέσει να συνδυάζει διαφορετικά στυλ μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πέφτει στην παγίδα να γίνεται κακόγουστος. Τα ρούχα του είναι λειτουργικά και δεν έχει κάποια ουσιαστική αίσθηση του στιλ. Είναι πάντα απασχολημένος με την δουλειά του και όχι με την εξωτερική του εμφάνιση.

Δίδυμος

Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τι θα φορέσει. Μα καθόλου όμως. Φοράει ό,τι βρίσκει μπροστά του και θέλει να νιώθει άνετος. Δεν τον ενδιαφέρει η μόδα και είναι ικανός να φοράει όλο τον χειμώνα τα αγαπημένα του sneakers. H μόνη περίπτωση που θα τον δεις καλοντυμένο είναι αν έχει κάποιο ραντεβού για δουλειά ή με κάποιον που τον ενδιαφέρει πολύ.

Τοξότης

Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και εκτιμάει το καλό γούστο, αλλά για αυτόν δεν είναι προτεραιότητα να δείχνεις στιλάτος. Είναι εντελώς αδιάφορος για τη μόδα. Για να μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το τι θα φορέσει πρέπει να πρόκειται για κάτι σημαντικό, όπως ένα πρώτο ραντεβού ή μια συνέντευξη για δουλειά (Σαν τον Δίδυμο).

Παρθένος

Δεν του αρέσει να πειραματίζεται με το στιλ του και αντιπαθεί τις εκκεντρικές τάσεις. Ως ζώδιο της γης, του αρέσουν τα γήινα χρώματα και ο μινιμαλισμός. Δεν του αρέσει η μόδα και θα φορέσει ό,τι βρει μπροστά του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram