Τα παράπονα του Ντέμη για τη Δέσποινα: «Η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια...»

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουλίου, 2021

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη χύνονται τόνοι ηλεκτρονικού… μελανιού για το τι έφταιξε και οι δύο τους μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας και 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να βάλουν τελεία στο γάμο τους.

Μπορεί από το 2012 η Δέσποινα Βανδή να έλεγε: «Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει», όμως και ο Ντέμης μια από τα ίδια έλεγε όταν εκείνη πριν από μερικά χρόνια έκανε το «Mamma mia».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παράπονα του Ντέμη βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο μεταξύ αστείου και σοβαρού όταν οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

Πιο συγκεριμένα πριν από πέντε χρόνια είχαν μια μικρή κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο «Sport Fm».

Τότε η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Mamma Mia» στο θέατρο Παλλάς, και ο Ντέμης Νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά με αμηχανία: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram