Τα νέον χρώματα είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουλίου, 2021

Τα νέον χρώματα ήρθαν πάλι στη μόδα. Πρόσφατα η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ εμφανίστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram με κοραλί νέον σκιά στα μάτια και το λουκ της συμπληρώνανε τα πράσινα λάιμ νύχια της.

Ακολουθήστε τις παρακάτω πέντε συμβουλές ώστε να υιοθετήσετε τη νέα τάση στο μακιγιάζ χωρίς να εκτεθείτε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Less is more

Αρχικά χρησιμοποιήστε τα νέον χρώματα με μέτρο. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια χρωματιστή πινελιά στην εσωτερική γωνία του ματιού ή μια λεπτή γραμμή eyeliner για να δώσετε την απαραίτητη ένταση στο λουκ σας. 

2. Χρησιμοποιείστε τη γεωμετρία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κολλητική ταινία και να κάνετε σχέδιο με ένα μολύβι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλά πρέπει να τοποθετήσετε την ταινία σωστά. Η συγκεκριμένη τεχνική δίνει μια μοντέρνα και δημιουργική αίσθηση. Είναι ωραίο να δοκιμάζετε πράγματα και να ανακαλύπτετε νέους τρόπους εφαρμογής των προϊόντων ομορφιάς.

3. Αποφύγετε τη γραμμή των βλεφαρίδων

Μη χρησιμοποιείτε νέον χρώματα τόσο στις βλεφαρίδες όσο και στη γραμμή των βλεφαρίδων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα για να καθαρίσετε τυχόν λάθη μετά την εφαρμογή.

images

4. Ελάχιστο χρώμα

Τα νέον είναι τόσο τολμηρά χρώματα που πρέπει να είστε φειδωλοί όταν τα εφαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε χρώματα που συμπληρώνουν την εμφάνισή σας χωρίς να βάλετε υπερβολική ποσότητα ή παραπάνω από ένα χρώμα.

5. Αφήστε όλα τα άλλα φυσικά

Διατηρήστε το υπόλοιπο πρόσωπο καθαρό, απλό και φρέσκο. Η καλύτερη επιλογή είναι να μη χρησιμοποιήσετε ούτε ρουζ, ούτε περίγραμμα ή μάσκαρα στα μάτια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram