Τα κόλπα για να ξεφορτωθείς τα love handles

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2022

Χειρολαβές είναι αυτά τα σημεία στο πλάι όπου υπάρχει λίπος, ανεξαρτήτως βάρους. Μπορεί να τρέφεσαι σωστά, να γυμνάζεσαι και αυτές να είναι εκεί και να επιμένουν.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαχθείς; Ο προπονητής Jeff Cavaliere έχει να μοιραστεί μαζί σου μερικά μυστικά για το πώς θα το πετύχεις. Από διατροφική άποψη, συστήνει να κόψεις το αλκοόλ και να προσεγγίζεις τα γέυματά σου με τον τρόπο 9:1. Να τρως δηλαδή 9 καθαρά γεύματα και ό,τι θέλεις στο δέκατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβάσαι τους υδατάνθρακες ούτε να τους αποφεύγεις εντελώς. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αυξήσεις τα επίπεδα κορτιζόλης, και αυτό μεταφράζεται σε επίμονο λίπος».

Από άποψη άσκησης, πρέπει να ακολουθήσεις δύο συμβουλές. Πρώτον, να εκτιμήσεις το είδος προπόνησης που χρειάζεσαι. Για τις χειρολαβές, θα χρειαστείς γυμναστική για καύση λίπους. Μία καλή κίνηση είναι τα βάρη που στοχεύουν σε διαφορετικά σημεία του σώματος αλλά χωρίς διάλειμμα στο ενδιάμεσο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram