Τα ζώδια που μπορούν να σας «διαβάσουν» σαν ανοιχτό βιβλίο

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2022

Όλες έχουμε μια φίλη που καταλαβαίνει αμέσως πότε κρύβουμε κάτι ή έχουμε ένα μυστικό. Μπορεί εμείς να είμαστε αυτή η φίλη. Για παράδειγμα, βγαίνετε για καφέ και με την πρώτη καλημέρα αντιλαμβάνεστε πως η φίλη σας δεν είναι και τόσο καλά, παρά τα όσα λέει. Κατά τον ίδιο τρόπο, συχνά, αντιλαμβάνεστε και το τι συμβαίνει στην ψυχολογία ατόμων που δεν συμπαθείτε.

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι είμαστε τόσο καλοί σε αυτό και, ουσιαστικά, μπορούμε να «διαβάσουμε» τους άλλους σαν ανοιχτά βιβλία; Ίσως, μέρος της απάντησης που ψάχνουμε να βρίσκεται στην αστρολογία. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια αντιλαμβάνονται σχεδόν αμέσως το τι συμβαίνει με την ψυχολογία των άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Μπορεί να έχουν τη φήμη πως χάνουν την προσοχή τους εύκολα, αλλά οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι και αντιλαμβάνονται πολύ γρήγορα το τι συμβαίνει γύρω τους. Με κυβερνήτη τους τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, έχουν την περιέργεια και την έρευνα στο αίμα τους – είναι γεννημένοι δημοσιογράφοι. Ωστόσο, δεν θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψουν το τι συμβαίνει. Αμέσως θα εκφράσουν τη γνώμη τους και όσα έχουν ανακαλύψει, αδιαφορώντας για το αν εσείς θέλετε απεγνωσμένα να κρατήσετε κάτι κρυφό. Προτιμότερο είναι να τους πείτε εξ αρχής το τι συμβαίνει, διότι τίποτα δεν ξεφεύγει από τα ραντάρ τους.

Σκορπιός

Είναι λιγάκι αφελές να προσπαθείτε να κρυφτείτε από έναν Σκορπιό. Όπως όλα τα ζώδια του νερού έχει πολύ δυνατό ένστικτο, ενώ όταν σας ρωτά «Πώς είστε» θα καταλάβει πολλά περισσότερα από όσα εσείς θα απαντήσετε. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, πράγμα που σημαίνει πως είναι ικανοί στο να προβλέπουν και να αντιλαμβάνονται τι κρύβεται πίσω από λέξεις και χαμόγελα. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ παρατηρητικοί κι ας το κρύβουν. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι κρυφό προσέξτε τα λόγια σας, ακόμα κι αν ο Σκορπιός της παρέας βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο. Οι κεραίες του είναι πάντα ανοιχτές.

Υδροχόος

Για κάποιον λόγο έχει επικρατήσει η φήμη που θέλει τον Υδροχόο απόμακρο και αδιάφορο. Στερεότυπο πέρα για πέρα ψεύτικο. Στόχος των Υδροχόων είναι στη ζωή να διατηρούν έναν υψηλό κοινωνικό στάτους. Για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να έχουν βαθιά γνώση των ανθρώπων. Οι Υδροχόοι είναι σοφοί και πολύ έξυπνοι. Το μυαλό τους κινείται μπροστά από των υπολοίπων και με πλανήτης τους τον Ποσειδώνα έχουν επίσης πολύ δυνατή μνήμη. Δεν θα σας μιλήσουν ευθέως για το τι έχουν καταλάβει, εκτός αν εσείς θελήσετε να μοιραστείτε μαζί τους τι συμβαίνει. Κρατούν νοητικές «σημειώσεις» για το κάθε τι, γι’ αυτό και ξέρουν πάντα τι ακριβώς γίνεται και μπορούν να το αποδείξουν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram