Τα ζώδια που μπαίνουν σε σχέση χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον πρώην

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2023

Ταύρος

Είναι το πιο σταθερό ζώδιο του κύκλου και το γεγονός του χωρισμού, μπορεί να τον πληγώσει βαθιά. Είναι επίσης ένα ζώδιο με έντονο πείσμα, γι' αυτό είναι πιθανόν, ακόμη και αν έχετε χωρίσει και σε θέλει να πίσω, να μην κάνει την κίνηση της επανασύνδεσης. Οι Ταύροι όταν ερωτευτούν και αποφασίσουν να δεσμευτούν, τα πράγματα είναι σοβαρά και αυτές οι αποφάσεις τους σημαίνουν πολλά για εκείνους. Για να κάνουν ένα τέτοιο βήμα, σημαίνει πως το πρόσωπο αυτό όντως τους είχε στιγματήσει. Στην περίπτωση του χωρισμού, δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται τον πρώην τους και θα συνεχίσουν να αναπολούν το παρελθόν, γιατί όταν δεσμεύονται σε κάτι εσωτερικά παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους και είναι αφοσιωμένοι σε αυτή.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι πάντα επιρρεπείς στη νοσταλγία. Και φυσικά είναι πάντα συναισθηματικός. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να γίνει εκρηκτικός για έναν χωρισμό, πόσο μάλλον για να τον ξεπεράσει. Όταν οι Καρκίνοι σας ερωτευτούν, ένα κομμάτι της καρδιάς τους μάλλον θα σας ανήκει για πάντα. Καθώς δεν μπορούν να αφήσουν εύκολα πίσω τους το παρελθόν τα πάντα τους θυμίζουν τον πρώην τους. Οι αναμνήσεις τους βασανίζουν και τους κάνουν να υποφέρουν πολύ.

Ζυγός

Ένας ζυγός πάντοτε θα αναζητά μια σοβαρή και μόνιμη σχέση και αυτό γιατί είναι αφοσιωμένοι και συναισθηματικοί χαρακτήρες. Η ιδέα του συντρόφου για έναν Ζυγό, είναι κάποιος με τον οποίο μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Η έμφυτη γοητεία και η φύση του Ζυγού αναζητά την αρμονία και τις ισορροπίες, γι' αυτό και στη περίπτωση του χωρισμού θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις και να επαναφέρουν τις καλές και ήρεμες στιγμές. Κάθε φορά που ένας Ζυγός χωρίζει, το πιθανότερο είναι το να σκέφτεται πως θα επανασυνδεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram