Τα ζώδια που θα επιστρέψουν σε έναν σύντροφο που τα απάτησε

Δημοσιεύθηκε 17 Απριλίου, 2022

Για τους περισσότερους ανθρώπους η απιστία είναι καταλυτική συνθήκη για τη σχέση. Αν υπάρξει, αυτή τελειώνει. Υπάρχουν, ωστόσο και εκείνοι που μπορεί να συνεχίσουν τον δεσμό τους με έναν άπιστο σύντροφο, παρά τον πόνο που νιώθουν. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Ρομαντικοί και ευαίσθητοι οι Καρκίνοι θα χάσουν τη γή κάτω από τα πόδια τους αν αντιληφθούν ότι ο άνθρωπός τους τούς πρόδωσε. Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν μια σχέση για την οποία προσπαθησαν πολύ, αν δουν ότι και ο άλλος είναι πρόθυμος να κάνει το ίδιο. Θα δεχτούν πίσω έναν άπιστο σύντροφο, αλλά η πληγή θα υπάρχει πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, μα οι Σκορπιοί θα επιτρέψουν στον άπιστο σύντροφο να μπει ξανά στη ζωή τους. Όχι τόσο επειδή τον συγχώρησαν, αλλά περισσότερο επειδή δεν θέλουν να χαλάσουν «τη σειρά τους» και κυρίως επειδή θέλουν να έχουν τον έλεγχο της σχέσης. Ένας σύντροφος που ζητά συγχώρεση είναι ευάλωτος και ιδανικός για να εκπληρώσει κάθε επιθυμία του Σκορπιού.

Αιγόκερως

Ρεαλιστές και πρακτικοί οι Αιγόκεροι σιχαίνονται την αποτυχία, γι’ αυτό και δεν θα επιτρέψουν στη σχέση να χαλάσει. Θα παραμείνουν παρά την προδοσία για να διορθώσουν ό,τι πήγε λάθος. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμένουν για λίγο, επειδή δεν βλέπουν κάτι πιο ενδιαφέρον στον ορίζοντα, αλλά και πάλι επιστρέφουν σε εκείνον που τους πρόδωσε – έστω και για λίγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram