Τα ζώδια που ερωτεύονται τους «λάθος» ανθρώπους

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2021

Όλα τα ζώδια κάνουν λάθη, δεν υπάρχει κάποιο αλάνθαστο, αλλά τα παρακάτω ζώδια είναι λίγο πιο επιρρεπή στην κατ’ εξακολούθηση «λάθος» επιλογή συντρόφου και το καθένα για τους δικούς του λόγους.

ΚΡΙΟΣ

Οι περιπετειώδεις Κριοί ψάχνουν ανθρώπους που να τους κρατούν το ενδιαφέρον τους στα ύψη και εντυπωσιάζονται από άτομα που έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, είναι δημοφιλή και έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Ερωτεύονται μπαμ και κάτω αν κάποιος έχει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση ή εργάζεται σε υψηλή θέση και θαυμάζουν όποιον τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί, όταν βλέπουν κάποιο άτομο που αποτελεί αντικείμενο πόθου για άλλους θα τον ερωτευθούν και θα τον διεκδικήσουν. Όμως αυτό που τους τραβάει είναι η επιφάνεια και όχι η ουσία.

Δεν εξετάζουν αν όντως ο άνθρωπος που ερωτευτήκαν πληροί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουν ανάγκη για να μακροημερεύσει μια σχέση.

Γι’ αυτό και πολλές φορές όταν το «περιτύλιγμα» φύγει, νιώθουν άδειοι και συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει καμία συμβατότητα. Όμως μπορεί να μπουν στη διαδικασία να αλλάξουν τον άλλον και να κυριαρχήσουν στην προσωπικότητα του και αυτός-η βέβαια θα «κλωτσήσουν» και να απομακρυνθούν.

Δυστυχώς οι παρορμητικοί Κριοί, σύμφωνα με το asibiliou.gr δεν συνειδητοποιούν ποιο είναι το λάθος τους και δεν μπορούν να υποτάξουν τον αρχικό ενθουσιασμό που τελικά τους οδηγεί στις ίδιες λάθος επιλογές προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι το πιο κοινωνικό και επικοινωνιακό ζώδιο, αλλά βαριέται πολύ γρήγορα και γι’ αυτό και γοητεύεται από άτομα που έχουν «ζωντάνια», χωρίς όμως να κοιτάνε τι κρύβεται από πίσω. Το πρόβλημα, βέβαια, υπάρχει και στην εικόνα που δίνουν και οι ίδιοι για τον εαυτό τους, αφού παρουσιάζονται ως ελεύθεροι και ωραίοι και δηλώνουν έτοιμοι για κάθε περιπέτεια. Έτσι, οι άλλοι δεν τους επιλέγουν για να επενδύσουν συναισθηματικά, αλλά για να περάσουν ωραίες στιγμές.

Μπορεί λοιπόν για παράδειγμα να γνωρίσουν κάποιον-α σε μία παρέα και να μιλάνε όλο το βράδυ για τα ατέλειωτα πάρτι που παίρνουν μέρος ή για τις εμπειρίες τους στην άλλη άκρη της γης που ταξίδεψαν και πόσο ωραία πέρασαν. Οι Δίδυμοι θα τους ερωτευθούν με την πρώτη ματιά, χωρίς να αναρωτηθούν αν μπορούν να δεσμευτούν αυτοί οι άνθρωποι. Το επόμενο πρωί θα πάρουν όλους τους φίλους και τους γνωστούς τους τηλέφωνο για να ανακοινώσουν ότι βρήκαν την αδελφή ψυχή τους και τον άνθρωπο της ζωή τους.

Όμως επειδή και οι ίδιοι έχουν δώσει την εντύπωση ότι θέλουν κάτι επιφανειακό, οι ενδιαφέροντες κατά τα άλλα σύντροφοι που επέλεξαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα όνειρα των Διδύμων. Έτσι, μένουν στα κρύα του λουτρού να αναρωτιούνται πότε ακριβώς έχασαν την μπάλα και κάνουν άλλον έναν γύρο τηλεφωνημάτων για να ανακοινώσουν αυτή τη φορά ότι η μεγάλη αγάπη τέλειωσε άδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχουν τόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης να δώσουν και δυστυχώς πολλές φορές πέφτουν εύκολα θύματα εκμετάλλευσης των συναισθημάτων τους. Ελκύονται συνήθως από άτομα που θέλουν όλη την προσοχή πάνω τους και τους ξεζουμίζουν συναισθηματικά.

Επειδή οι Καρκίνοι δύσκολα φεύγουν από μια σχέση, όσο τοξική και αν είναι, κάθονται και υπομένουν θεωρώντας ότι θα πάρουν κάτι πίσω, αλλά μένουν μόνο με το παράπονο. Βέβαια, δε χάνουν την ελπίδα τους και κάθε φορά που ερωτεύονται πιστεύουν ότι βρήκαν το ιδανικό ταίρι, αλλά πέφτουν ξανά στην ίδια παγίδα, δεν θωρακίζουν τον εαυτό τους, δεν βάζουν όρια και δίνουν σώμα και ψυχή χωρίς να ζητάνε τίποτα πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Όταν οι Παρθένοι ερωτεύεται πέφτουν με τα μούτρα και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο. Δίνουν όλο το ενδιαφέρον τους στην ικανοποίηση του αγαπημένου τους προσώπου και ξεχνούν τα συναισθήματά τους. Τυφλώνονται από τα δικά τους συναισθήματα και δεν μπορούν να δουν αν όντως ο σύντροφος που επέλεξαν είναι αυτός που μπορεί να τους κάνει ευτυχισμένους.

Μάλιστα, επειδή προσπαθούν τόσο πολύ να φανούν οι ίδιοι τέλειοι, ο ερωτικός τους σύντροφος τους θεωρεί δεδομένους και δεν κάνει ανάλογες προσπάθειες για να τους ικανοποιήσει. Στο τέλος αισθάνονται κουρασμένοι και απογοητευμένοι, αλλά και στην επόμενη σχέση κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά.

ΖΥΓΟΣ

Το πρόβλημα των Ζυγών που τους οδηγεί σε λάθος αγκαλιές είναι ότι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους. Προτιμούν να είναι σε μια… τοξική σχέση, παρά χωρίς σχέση.

Αν δεν έχουν εναλλακτική θα πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα θα αλλάξουν, ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και δεν θα βγάλουν μιλιά στους γύρω τους για το τι περνάνε, αφού πρέπει να παρουσιάζουν τέλεια εικόνα προς τα έξω. Ένα ακόμη θέμα που έχουν οι Ζυγοί, σύμφωνα με το asibiliou.gr και βρίσκονται με άτομα που τελικά τους πληγώνουν, είναι τα αρχικά κριτήρια της επιλογής τους.

Θαμπώνονται από την εξωτερική εμφάνιση και την οικονομική επιφάνεια και δεν κοιτάνε αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις σωστές βάσεις για να τους κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους και όχι απλώς να καλύψουν κάποιες ανάγκες τους. Επίσης, επειδή οι Ζυγοί αρέσκονται στα κομπλιμέντα, πολλές φορές πέφτουν θύματα κολάκων που τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αυταρέσκεια τους, αλλά ταυτόχρονα τους παγιδεύουν σε μια εικόνα που πρέπει να υπηρετούν, ακόμη και αν δεν αντέχουν κάποιες στιγμές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram