Τα ζώδια που δυσκολεύονται να μείνουν σε μια σταθερή σχέση

Δημοσιεύθηκε 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Ας το παραδεχτούμε: πολλές φορές οι σχέσεις δεν διαρκούν πολύ. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν διαρκούν καθόλου! Και ενώ για κάποιους οι σχέσεις είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και αμοιβαίων υποχωρήσεων, για άλλους είναι τόσο δύσκολες που μοιάζουν… αδύνατες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μία σταθερή σχέση κι αν προσπαθήσουν, αυτή θα διαρκέσει πολύ λίγο. Η ιδέα και μόνο παραμονής με ένα άτομο για πολύ καιρό τους προκαλεί μεγάλο άγχος και πίεση.

Τι μπορεί να φταίει; Πέρα από τις εμπειρίες και τα βιώματά τους, η θέση του ήλιου τη στιγμή που γεννήθηκαν, δηλαδή το ζώδιό τους. Αν συναναστρέφεσαι με έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται να μείνει σε μία σχέση, τότε ίσως πρέπει να λάβεις και αυτό το κριτήριο υπ’ όψιν σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τόσο επικριτικά ζώδια που δύσκολα κάποιος θα μείνει κοντά τους για καιρό. Αν μάλιστα είσαι σε σχέση με έναν Δίδυμο, τότε ετοιμάσου για ταλαντεύσεις στην αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, ο Δίδυμος αποζητά την περιπέτεια, την αλλαγή και το διαφορετικό. Όταν στη σχέση επέρχεται η ρουτίνα εκείνος απομακρύνεται. Θα φύγει από τη σχέση όταν νιώσει ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να του προσφέρει.

Παρθένος

Η αντίφαση στο μεγαλείο της. Ενώ η Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση και είναι συντροφικό άτομο, η ανάγκη της για ασφάλεια και σιγουριά την κάνει να χάνει τη στιγμή. Εξετάζει όλα τα δεδομένα τόσο εξονυχιστικά και λεπτομερώς που μέχρι να το αποφασίσει, το άλλο άτομο έχει βαρεθεί. Επιπλέον, ακόμα και μία σχέση να ξεκινήσει δεν ανοίγεται εύκολα και αναζητά το τέλειο με αποτέλεσμα να κουράζει και να κουράζεται και τελικά να… μην μένει στη σχέση. Θα φύγει πολύ εύκολα από τη σχέση όταν επίσης αντιληφθεί ότι τα πράγματα φτάνουν σε τέλμα και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω.

Αιγόκερως

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται ο Αιγόκερως δύσκολα στεριώνει σε μια σχέση. Για να μείνει σε σχέση πρέπει ο άλλος να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Η σημαντικότερη είναι να του επιτρέπει να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή. Αν καταφέρει να το βρει ίσως η σχέση σας κρατήσει λίγο παραπάνω, διαφορετικά όχι. Οι γύρω του θα επηρεάσουν πολύ τον Αιγόκερω για το τέλος μιας σχέσης, ενώ η ανάγκη του για έλεγχο των πάντων δεν είναι και το πιο ευχάριστο χαρακτηριστικό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram