Τα ζώδια που διαισθάνονται αμέσως ότι κάτι πάει στραβά

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2021

Σαφώς έχουν... χάρισμα, καθώς η διαίσθησή τους είναι τόσο ανεπτυγμένη που μπορούν να... πιάσουν στον αέρα το οτιδήποτε! Αν κάτι πάει στραβά, αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αν τους λες ψέματα, αμέσως θα το διακρίνουν. Εννοείται ότι αυτά τα ζώδια τα θες για σύμμαχό σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό τους, από την άλλη όμως πρόσεξε και μην επιχειρήσεις να τους τη φέρεις!

Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σκορπιός έχει το όνομα, έχει και τη χάρη στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα ξεγελάσει το ένστικτο ενός Σκορπιού. Το ζώδιο αυτό μοιάζει πάρα πολύ στο θέμα αυτό με τον Ιχθύ. Νιώθει πράγματα, τα αισθάνεται, τα «μυρίζεται» και δεν πέφτει ποτέ έξω. Από μικρή ηλικία έχει μάθει να ακολουθεί αυτό που του λέει το μέσα του και να βασίζεται πάνω του. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την «έκτη αίσθηση» του και είναι ο τρόπος του να αμύνεται και να προστατεύεται, καθώς πολλές φορές στην ζωή του γίνεται στόχος.

Ιχθύς

Είναι το ζώδιο με αρκετά ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι αυτό που νιώθει και καταλαβαίνει πράγματα, χωρίς καν να το προσπαθεί, ούτε και να μπορεί να τα εξηγήσεις. Το άτομο αυτό, μόλις μπει σε έναν χώρο με άλλους ανθρώπους ή κάνει κάποια γνωριμία, αμέσως πιάνει τα vibes, πολύ περισσότερο τα αρνητικά. Οι κεραίες του είναι αρκετά ευαίσθητες και δεν είναι εύκολο να το ξεγελάσεις! Και στην ζωή του κινείται και αποφασίζει βασισμένο πάνω σε αυτό το… feeling που έχει. Και η αλήθεια είναι ότι σπάνια πέφτει έξω!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram