Τα ζώδια με τα οποία μπορείς να συζητάς για ώρες

Δημοσιεύθηκε 22 Μαρτίου, 2022

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, το μόνο που μοιάζει να χρειαζόμαστε κάποιες φορές είναι απλώς να κάνουμε μια συζήτηση. Μια κουβέντα με έναν άνθρωπο, με τον οποίο νιώθουμε άνετα και μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του ακόμα και για τα πιο βαθιά ζητήματα. Το ίδιο βέβαια μπορεί να αναζητάμε και από τον σύντροφό μας, οπότε αν τη συγκεκριμένη στιγμή ψάχνετε έναν τέτοιο άνθρωπο, ρίξτε μια ματιά στο ζώδιό του. Τα παρακάτω φημίζονται για τις ρητορικές τους ικανότητες και τη διάθεση για φιλοσοφικές ή και αστείες συζητήσεις

Δίδυμοι

O καλύτερος άνθρωπος για να εκφραστείτε και να συζητήσετε. Οι Δίδυμοι εκτιμούν τους ανθρώπους με βαθιές αναζητήσεις και τους αρέσει πολύ να «χάνονται» σε κουβέντες για φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα. Η αίσθηση χιούμορ και η ευφυϊα τους, μάλιστα, μπορούν να κάνουν κάθε σας συνάντηση να κυλήσει σαν «νεράκι». Η επικοινωνία είναι το μεγαλύτερο ζητούμενό τους από τις σχέσεις και μπορούν να μιλήσουν για τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξότης

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο το ότι οι Τοξότες είναι ικανοί για ουσιαστικές και μεγάλες συζητήσεις, αλλά ισχύει. Είναι άλλωστε γνωστοί για την πολυλογία τους. Μπορούν, όμως, να κάνουν πολύ βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Τους αρέσει να μιλούν για ταξίδια, περιπέτειες, τη φύση, τη φιλοσοφία, αλλά είναι ικανοί να ενδιαφερθούν για όσα τους λέτε, αρκεί να τους εξιτάρουν την περιέργεια.

Υδροχόος

Το πιο έξυπνο ζώδιο δεν θα μπορούσε παρά να μπορεί να συζητά σε βάθος για πολλά ζητήματα. Οι Υδροχόοι δεν είναι πολυλογάδες, αλλά όταν το θέμα τους ενδιαφέρει και νιώθουν άνετα με τον συνομιλητή τους, μπορούν να μιλήσουν για τα πάντα. Μοιράζονται με ευχαρίστηση τους στοχασμούς τους και χαίρονται όταν βρίσκουν έναν άνθρωπο με τα ίδια ενδιαφέροντα. Παράλληλα, ακούν με προσοχή και ενδιαφέρον τους προβληματισμούς των άλλων, ειδικά αν γίνεται ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram