Τα Ήλια της Εύβοιας.

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουλίου, 2021

Η παραλία αυτή στη Βόρεια Εύβοια στη δυτική της πλευρά, από τον Ευβοϊκό δηλαδή έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο και πείθει ακόμα και τον πιο δύσκολο να κολυμπήσει, ανεξαρτήτου εποχής.

Ήλια Εύβοιας

Τα Ήλια με την ομώνυμη παραλία -πριν την ιαματική πηγή- είναι πολύ δημοφιλής σε όσους κυρίως γνωρίζουν και επισκέπτονται την Εύβοια. Πρόκειται για έναν υπέροχο και ήσυχο ψαροχώρι που ανήκει στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και απέχει 98 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα, 22 χιλιόμετρα από την Λίμνη Ευβοίας και μόλις 11 χιλιόμετρα από την Αιδηψό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ήλια Εύβοιας

Ο δρόμος στο κέντρο του οικισμού στην παραλία είναι στενός και από τη μια πλευρά του βρίσκονται τα μαγαζιά -καφέ, ταβέρνες & ενοικιαζόμενα δωμάτια- και από την άλλη η παραλία με ξαπλώστρες που είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος αλλά στενή με βότσαλα κυρίως αλλά πολύ ωραία νερά.

Αν γενικότερα βρεθείτε στη Βόρεια Εύβοια οι ντόπιοι θα σας προτείνουν να πάτε “για ψάρι στα Ήλια”, να τους ακούσετε! Στον οικισμό θα βρείτε κάποιες εξαιρετικές ψαροταβέρνες και θα απολαύσετε εκλεκτές θαλασσινές λιχουδιές και σε τιμές λογικές ως και οικονομικές, σε περιποιημένους κομψούς χώρους ένα βήμα από τη θάλασσα!

Γενικά, όχι να το παινευτούμε αλλά η Εύβοια είναι από τα ομορφότερα νησιά!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram