Ταξιδέψτε στο μαγευτικό νησί της Εύβοιας

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουνίου, 2021

Το νησί της Εύβοιας είναι ένα από τα πιο όμορφα στην Ελλάδα, αλλά δε διαφημίζεται τόσο συχνά όσο τα πιο λαμπερά αδέλφια του στο Αιγαίο.

Η Εύβοια, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα μετά την Κρήτη. Μαζί με τη Λευκάδα στο Ιόνιο, είναι ένα από τα δύο νησιά που συνδέονται με την ηπειρωτική χώρα με γέφυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλά στοιχεία της Εύβοιας που θυμίζουν μια από την Κρήτη. Ψηλά βουνά, πολλά καταπράσινα χωριά, παραδοσιακά χωριά, αμμώδεις παραλίες και νυχτερινή ζωή στα μπαρ της κατά μήκος της ακτής

Κάποιος μπορεί να επισκεφθεί το νησί της Εύβοιας χωρίς να χρειάζεται να περάσει ώρες με βάρκα. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε την αίσθηση της ιστιοπλοΐας στην Εύβοια, μπορείτε να πάρετε το πλοίο από το προάστιο της Ραφήνας της Αθήνας και να φτάσετε εκεί σε μία ώρα.

Η Χαλκίδα, είναι η κύρια πόλη της Εύβοιας και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με δύο γέφυρες, μία παλιά και μία νέα. Η εύκολη διαδρομή από την Αθήνα το καθιστά αγαπημένο των Ελλήνων τουριστών.

Όμορφες παραλίες

Όταν ταξιδεύετε σε ένα ελληνικό νησί, το πρώτο πράγμα, φυσικά, είναι να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο και η Εύβοια έχει πολλά μέρη για να κάνετε ακριβώς αυτό.

Το πιο διάσημο - και ίσως το πιο όμορφο, για πολλούς τουλάχιστον - είναι η παραλία Χιλιαδού . Τα κρυστάλλινα νερά, η άμμος και οι βράχοι και το ειδυλλιακό περιβάλλον το καθιστούν αγαπημένο στην Εύβοια.

Υπενθυμίζοντας σε μια παραλία της Καραϊβικής, το Chiliadou είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι.

Η παραλία πρόκειται να γίνει ακόμη πιο διάσημη, καθώς η Χιλιαδού θα είναι «ξενώνας σταρ» στην επερχόμενη ταινία «Τρίγωνο της Θλίψης», από τον βραβευμένο Σουηδό σκηνοθέτη Ρούμπεν Άστλαντ.

Η Αγία Άννα είναι μια άλλη υπέροχη παραλία που βρίσκεται στη βόρεια Εύβοια, λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Χαλκίδα.

Διαθέτει μεγάλες εκτάσεις χρυσής άμμου και τα καταγάλανα νερά της προσελκύουν πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ένα κάμπινγκ που βρίσκεται κοντά στην παραλία, στη μέση ενός πευκοδάσους, είναι πολύ δημοφιλές στους νέους, καθώς προσφέρει φτηνές διακοπές σε μια όμορφη τοποθεσία.

Το Rovies Beach είναι για όσους θέλουν να κολυμπήσουν για ώρες. Τα βαθιά, δροσερά, καθαρά νερά προσκαλούν τους ανθρώπους να βουτήξουν και να απολαύσουν.

Αυτές είναι 3 από τις πολλές παραλίες που έχει η μαγευτική Εύβοια..σύντομα θα γνωρίσετε κι τις υπόλοιπες ! Μείνετε συντονισμένοι στο Off magazine!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram