Τέλος τα κλάμερ: Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα αξεσουάρ μαλλιών

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουνίου, 2023

Τι κι αν το σπίτι της (aka η έπαυλή της) είναι πιθανότατα γεμάτη με τις τελευταίες δημιουργίες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας και τα πιο ακριβά αξεσουάρ, εκείνη έχει πάθει εμμονή με ένα πολύ συγκεκριμένο, απλό, ταπεινό και (το κυριότερο για εμάς) δωρεάν αξεσουάρ μαλλιών.

Η τάση των κλάμερ φαίνεται πως μπαίνει σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων με τα it girls να ανακυρήσσουν τους φιόγκους ως το next big thing στα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ήδη από πέρυσι, οι υπερμεγέθεις φιόγκοι είχαν φανατικό κοινό, η Hailey Bieber προτείνει τώρα την πιο εύκολη και μίνιμαλ εκδοχή της τάσης, δένοντας στα μαλλιά της λεπτές κορδέλες σαν κι αυτές με τις οποίες θα τύλιγες ένα δώρο.

Στα πλαίσια της νέας "soft girl” αισθητικής της, μαζεύει τα μαλλιά της σε χαμηλά buns και girly half up half downs, τα οποία πάντα διακοσμεί με λεπτές κορδέλες σε ροζ, μαύρο, αλλά και κόκκινο χρώμα, ταιριάζοντάς τες πάντα με το outfit της.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά της και να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση φέτος το καλοκαίρι, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στο μήκος της κορδέλας. Η Hailey Bieber φαίνεται πως προτιμά τις μακριές κορδέλες, οι οποίες συνήθως έχουν το ίδιο μήκος με τα μαλλιά της. Ανεξάρτητα από το αν έχεις καρέ ή μακριά μαλλιά, το μήκος της κορδέλας είναι εξαιρετικά σημαντικό έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει fairytale like. Φυσικά μην ξεχάσεις να κάψεις τις άκρες της κορδέλας σου, έτσι ώστε να μην ξεφτίζουν και να δείχνει όσο το δυνατόν πιο όμορφη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram