Τέλειο tip για να μη «λιώνει» το concealer στη ζέστη

Δημοσιεύθηκε 5 Ιουλίου, 2021

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να βαφτείς, να γίνεις μια κουκλάρα, να βγεις έξω και από την πολύ ζέστη να χαλάει το make up σου, να αρχίζεις να ιδρώνεις και να ΄΄γυαλίζεις΄΄ . Εμένα πάρα μα πάρα πολύ συχνά και με τσαντίζει απίστευτα..

Μπορεί να μην έχω βρει ακόμα την ιδανική λύση για να λύσω εντελώς αυτό το πρόβλημα αλλά σίγουρα βρήκα ένα τέλειο tip για να μην τρέχει το concealer. Κάτι είναι και αυτό..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυστικό για να μείνει στη θέση του το concealer, ακόμα κι αν έχει 40 βαθμούς Κελσίου, είναι να… δείξεις υπομονή! Αυτό σημαίνει ότι αφού το απλώσεις στην περιοχή κάτω από τα μάτια, χρειάζεται να περιμένεις δύο με τρία λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς.

Στη συνέχεια, ψέκασε το δάχτυλό σου με λίγο setting spray και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσέ το πάνω από το concealer, το οποίο πλέον έχει απορροφηθεί και στεγνώσει! Πίστεψέ με. Το concealer σου θα μείνει αναλλοίωτο εκεί για πάρα πολλές ώρες!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram