Τάσος Ξιαρχό: "Καταπέλτης" για την Κόνι Μεταξά - "Κατάλαβα τον λόγο που δε με ήθελε στη ζωή της"

Δημοσιεύθηκε 9 Δεκεμβρίου, 2021

Τις τελευταίες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά, στις οποίες επιβεβαίωσε πως οι δυο τους δε μιλάνε πλέον, σχολίασε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της «Super Κατερίνας».

O χορογράφος εξήγησε πως μετά την τελευταία του συνάντηση με την Κόνι Μεταξά κατάλαβε τον λόγο που οι δυο τους δε μιλάνε πλέον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι πάντα ουδέτερη. Ο τρόπος της, είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δε μπορείς να μιλήσει ξεκάθαρα. Όταν μιλάει η ζήλεια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα τον λόγο που δε με ήθελε στη ζωή της. Ο λόγος αυτός για μένα είναι γελοίος και όλα τελειώνουν εκεί.

Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη τη μέρα. Απλά κατάλαβα πως όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Όχι δεν τη νιώθω φίλη μου. Αν μου χαμογελάσει θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της. Το ήξερα και της το έλεγα, ότι όπου να ναι δε θα μιλάμε καν» εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram