Τάσος Ξιαρχό: Έτσι περιέγραψε την πρώτη συνάντηση με τη Μέρι! Η συγγνώμη και τα παράπονα

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2021

Τάσος Ξιαρχό και Μέρι Παππά, συναντήθηκαν θέλοντας να μιλήσουν για το περιστατικό που δημιούργησε σάλο στα social media.

Το βράδυ της Κυριακής (8-11) οι δυο τους βρέθηκαν από κοντά και λίγες ώρες μετά ο γνωστός χορογράφος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνάντησης και όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Περίμενα να ήταν μια σύντομη συνάντηση, αλλά περάσαμε ένα πολύ όμορφο τρίωρο είπαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες, όχι για το μεταξύ μας για το τι συνέβη αλλά για όλο αυτό που βιώνουμε στην κοινωνία γύρω μας. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ανακουφισμένος, που μίλησα με την Μέρι από κοντά που ακόμα και για το όνομά της με κριτίκαραν άσχημα ότι το έγραψα λάθος. Δεν γράφεται με «αι» αλλά με «ε» γιατί προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει θάλασσα.

Κατάλαβα πλέον πως ότι και να πεις, όπως και να το πεις θα κριθεί. Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη, έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Δεν ήρθε από κοντά η Μέρι για να της πω ξανά μια συγνώμη και ήταν πολύ ανοιχτή και ήταν πολύ ανακουφιστικό ότι δεν ήρθε να το δει από τα μάτια μου, γιατί το έχει βιώσει από την ενέργεια μου τις τελευταίες μέρες. Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε γιατί γενικά πιστεύω στην ζωή μου, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Επειδή το πιστεύει και η ίδια, θεωρώ πως όλο αυτό προέκυψε για κάτι που στο μέλλον μπορεί να βοήθησα κάποιον άλλον για όλο αυτό που συμβαίνει. Η συγγνώμη δεν πρέπει να είναι μόνο λόγια και το λέω πολύ πραγματικά, ακόμη και με ένα νεύμα μπορεί να ειπωθεί με πολύ δύναμη. Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι είχα κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Είμαι καλύτερα και πιο ψύχραιμη μιας και ο Τάσος επικοινώνησε σήμερα μαζί μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε. Σκοπεύω να βρεθώ μαζί του, να μιλήσουμε και θεωρώ ότι για μένα έχει λήξει όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσε βίντεο. Δεν ήξερα ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό. Μια φίλη μου μού έστειλε το βίντεο. Στην αρχή είπα ότι τόσα κορίτσια έχουν ριγέ μπλούζα, αλλά μετά είδα το πρόσωπό μου», είχε πει η Μέρι στις πρώτες της δηλώσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram