Σ' αρέσει το κινέζικο; Τips για να κρατάς τα chopsticks σαν expert

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου, 2021

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και πίστεψέ με αφού τα κατάφερα εγώ, τότε σίγουρα μπορείς και εσύ! Τι λες; Πάμε να δούμε 4 βήματα για το πώς να κρατάς σωστά αυτά ξυλάκια;

#1. Ξεκίνησε με ένα ξυλάκι

Ακούμπησε το πρώτο chopstick στη βάση του αντίχειρά σου κρατώντας το ανάμεσα στο μεσαίο και παράμεσο δάχτυλό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2. Πρόσθεσε ένα δεύτερο ξυλάκι

Πάρε το δεύτερο ξυλάκι και κράτησέ το σαν μολύβι, περίπου στο ένα τρίτο της απόστασης από την κορυφή του. Θα πρέπει να αισθάνεσαι κάπως άνετα. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αυτό το δεύτερο chopstick θα πρέπει να δείχνει με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο chopstick.

#3. Κατάκτησε αυτή την κίνηση

Τέλος, μετακίνησε το πάνω ξυλάκι με τον αντίχειρα, τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σου ταυτόχρονα. Όταν πιάνεις το φαγητό, πριν το μετακινήσεις θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ανάμεσα στο πάνω και το κάτω ξυλάκι. Το βασικό είναι ότι το κάτω ξυλάκι παραμένει ακίνητο ενώ κινείται μόνο το πάνω ξυλάκι.

#4. Καλή απόλαυση

Ήρθε η ώρα να «τσιμπήσεις» τα πάντα (ρύζι, λαχανικά, ακόμη και gummi bears) και μην το φοβηθείς καθόλου! Φυσικά, πρέπει να σου πω ότι θέλει αρκετή εξάσκηση. Σε περίπτωση που την πρώτη φορά δεν τα καταφέρεις τόσο σε καμία περίπτωση μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις. Με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται και με εξάσκηση θα γίνεις η expert των chopsticks.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram