Σχολή Οδηγών Σταυρούλα Φρυγανιώτη : Σας εγγυάται την πιο άρτια εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε 23 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Σχολή οδηγών Σταυρούλα Φρυγανιώτη, με έδρα στη Νεάπολη Χαλκίδας λειτουργεί από το 1982 από τον αείμνηστο Παναγιώτη Φρυγανιώτη. Έκτοτε  και μετά από 40 χρόνια την επιχείρηση συνεχίζουν με πλήρη επαγγελματισμό τα παιδιά του Σταυρούλα, Νίκος και Αντώνης Φρυγανιώτη.

Με κύριο μέλημά τους τη συστηματική και αποτελεσματική εκπαίδευση των νέων οδηγών αναλαμβάνουν μια οργανωμένη, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη διδασκαλία. Έχοντας εμπειρία και μια σύγχρονη αντίληψη παρέχουν υψηλές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, με στόχο και την καλή εξυπηρέτηση αλλά και την ασφαλή οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με εκπαιδευτές που θα είναι πάντα δίπλα σας όχι μόνο για να σας εκπαιδεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να σας στηρίξουν, η διαδικασία του διπλώματος οδήγησης θα αποβεί μια υπέροχη εμπειρία.

Τους χαρακτηρίζει το ήθος, οι γνώσεις και  κεντρίζει το ενδιαφέρον το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον. Καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων τους των πελατών και να μάθουν μαζί τα μυστικά του τιμονιού και της σωστής και ασφαλούς οδήγησης.


Η απόκτηση οδικής παιδείας, οι σχέσεις αλληλοσεβασμού αλλά και η άρτια εκπαίδευση σας είναι τα σίγουρα εφόδια που πρόκειται να αποκτήσετε. 

Απευθυνθείτε, επίσης, για όλα τα/τις :

Άδειες Μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α

Ερασιτεχνικά Β΄κατηγορίας 

Επεκτάσεις C, D, CE

Ανανεώσεις Διπλωμάτων

ΠΕΙ

Σεμινάρια ΠΕΙ

Ταχογράφους

Μεταβιβάσεις Οχημάτων

Αντίγραφα Διπλωμάτων

Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.friganioti.gr

Facebook pages : Stavroula Friganioti & Σταυρούλα Φρυγανιώτη Σχολή Οδηγών 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram