Συνεχίζει το Ρουκ Ζουκ με την Μακρυπουλια και την επόμενη σεζόν

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2021

Στο τέλος του για την φετινή σεζόν, έφτασε το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή και τα επεισόδια του ΑΝΤ1 θα είναι απολαυστικά.

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου το… Μεγάλο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-2021 με την επιστροφή των 8 καλύτερων ομάδων που ήρθαν φέτος στο πλατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι 8 καλύτερες ομάδες που έκαναν 5 νίκες και συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσά, επιστρέφουν στις θέσεις τους, τεστάρουν τις δυνάμεις του και διεκδικούν 5.000 ευρώ και φυσικά τον τίτλο του Πρωταθλητή!

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, 2 ομάδες θα διαγωνίζονται καθημερινά σε νοκ-άουτ αγώνες. Από αυτούς τους 4 αγώνες, οι δύο ομάδες που θα συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα ποσά θα βρεθούν στον τελικό, διεκδικώντας το έπαθλο και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Η πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον Μεγάλο Τελικό την Παρασκευή 11 Ιουνίου. Οι κανόνες του παιχνιδιού διαφοροποιούνται, αφού και οι δύο ομάδες θα διαγωνίζονται σε κοινό θέμα. Πρώτη θα ξεκινήσει η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο παιχνίδι και έχει στη διάθεσή της 40’’ αντί για 20’’. Η δεύτερη ομάδα θα έχει 20’’.

Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα βρει τις περισσότερες λέξεις στη λίστα και θα κερδίσει τα 5.000 ευρώ.

Η τελευταία εβδομάδα του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ξεκίνησε και ήδη μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου που έχουν γίνει viral.

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα δύο χρόνια. Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram