Συνατσάκη: Χειροτερεύουν λένε τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε 25 Αυγούστου, 2022

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις ανησυχίες της.

Αρχικά ανέφερε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και δεν είναι άλλο από τις αυπνίες που έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εγκυμονούσα στη συνέχεια μέσω insastories τόνισε: «Συμπερασματικά από όλα τα μηνύματά σας: Συμβαίνει σε άπειρες έγκυες όλων των μηνών ο διακεκομμένος ύπνος και κυκλοφόρησε πολύ η φήμη ότι την ώρα που συνήθως ξυπνάς τη νύχτα θα είναι και η ώρα που θα ξυπνάει το πιτσίνι αργότερα για μαμ/κακά και νάνι.

Η φράση ”κοιμήσου τώρα που μπορείς” σπάει σε όλες το νευρικό μας σύστημα. Πρόταση: Να μην ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν. Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα. Λατρεύω να διαβάζω ότι κάτι χειροτερεύει».

Και πρόσθεσε η Μαίρη Συνατσάκη: «Επίσης shout out to my people με αγχώδεις διαταραχές που έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις φουλ αυπνίας και διακεκομμένου ύπνου απλά και μόνο λόγω του άγχους μας! Εκεί μάλλον την έκανα εγώ την προπόνηση και τώρα δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram