Στους πληγέντες τα μισα πριμ από την Εθνική ομάδα πόλο.

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2021

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακου, Βαγγέλης Μαρινάκης, πριμοδοτεί με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρων της Ελλάδος για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με το ποσό των 200.000 ευρώ πριμοδοτεί την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών  για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε μ' αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους αθλητές και τους προπονητές γι' αυτή την σπουδαία επιτυχία που ήρθε την ώρα που η Ελλάδα βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Εκείνοι Λοιπόν αποφάσισαν τα δωρίσουν τα μισά πριμ στους πληγέντες! Δείτε την ανακοίνωση:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram