Στον Ant1 ο «Άνθρωπος του Θεού» και το «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Μπορεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού να είναι «χτισμένο» με σειρές και reality, όμως ο Ant1 επενδύει και στον ελληνικό κινηματογράφο.

O Ant1 απέκτησε τα δικαιώματα και θα προβάλλει της πολυσυζητημένης ταινίας «ο Άνθρωπος του Θεού» και εντάχθηκε ως παραγωγός στη διεθνή υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άνθρωπος του Θεού
Η ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και ήδη έχει προκαλέσει συζήτηση.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τα έργα του Αγίου Νεκταρίου και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Άρης Σερβετάλης ο οποίος συναντιέται κινηματογραφικά με τον Ρώσο Alexander Petrov και τον Mickey Rourke.

Το καστ της ταινίας η οποία έχει την υπογραφή της Γέλενα Πόποβιτς, συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης.

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Εκτός από τον «Άνθρωπο του Θεού» ο Ant1 θα προβάλλει και την ταινία που φέρει την υπογραφή της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021. Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του Ant1 θα προβληθεί από τον σταθμό μετά τον Γενάρη του 2022.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram