Στην Εύβοια υπάρχει μια παραλία που βρίσκεται μέσα σε κρατήρα.

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2021

Τέτοιο φαινόμενο δεν θα το βρεις εύκολα αλλού στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα το έχει να το λέει πως είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου όλου. Εδώ μπορεί κανείς να βρει όλα τα γούστα. Από βουνό μέχρι απέραντη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλά μέρη που ίσως δεν γνωρίζεις στη χώρα και παραλίες που θα σε αφήσουν... άφωνο, αλλά ήρθε η ώρα να τα επισκεφθείς. Ένα τέτοιο είναι η παραλία που βρίσκεται σε κρατήρα και είναι μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα.

Η Ελλάδα λλάδα μας δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις ομορφιές της. Κάθε γωνιά και κάθε πινελιά είναι ένα θαύμα της φύσης. Πηγαίνουμε στους Πεταλιούς Εύβοιας, σε απόσταση μόλις μισής ώρας με σκάφος από την Αθήνα. Στο νότιο τμήμα του νησιού “Μεγαλόνησος” των Πεταλιών υπάρχει μια παραλία που αντικρίζει την Άνδρο και τις Κυκλάδες.

Τέτοια παραλία δεν έχεις αντικρύσει ποτέ στη ζωή σου. Είναι πραγματικά ένα θαύμα της φύσης. Η παραλία της Ελλάδας που βρίσκεται μέσα σε κρατήρα- Βγαίνει στη θάλασσα με πέτρινη καμάρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram