Στέλλα Μιζεράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2021

Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο νικητής του πρώτου Power of Love έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού ανήμερα των 28ων γενεθλίων του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του.

Η απουσία του όπως ήταν φυσικό, στοίχισε πολύ σε όλους όσους τον γνώριζαν. Ανάμεσα σε αυτούς και η τελευταία του σύντροφος Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η σχέση τους μάλιστα είχε συνεχίσει και μετά από αυτό μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας ωστόσο άριστες σχέσεις. Φήμες μάλιστα τους ήθελαν λίγο καιρό πριν το μοιραίο δυστύχημα να έχουν έρθει και πάλι κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες λοιπόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των δυο χρόνων από την μοιραία εκείνοι νύχτα, η Στέλλα Μιζεράκη που κρατά ακόμα ζωντανή μέσα της τη μνήμη του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία σημειώνοντας απλά την ημερομηνία θανάτου του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram