Στέλιος Κρητικός: “Αν δεν ήταν το Tik Tok δεν θα είχαμε να περάσουμε στην πανδημία, οικονομικά”

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουνίου, 2021

Ο Στέλιος Κρητικός και ο μεγαλύτερος γιος του, Μιχαήλ – Άγγελος παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού. 

Ο ηθοποιός και οι γιοι του είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στο Tik Tok και τα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσιεύουν συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Στέλιος Κρητικός εξομολογήθηκε πως την περίοδο της πανδημίας είχε έσοδα μόνο από το Tik Tok. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Αν δεν ήταν το Tik Tok δεν θα είχαμε να περάσουμε στην πανδημία, οικονομικά. Δεν είχαμε άλλους πόρους. Όταν ξεκίνησε η πανδημία, ως ηθοποιός, πήρα 500 ευρώ, πατέρας 3 παιδιών, σύζυγος… Το πρώτο 500αρικο το πήρα τον Νοέμβρη.”, ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για την περιοδεία που θα κάνουν μαζί τον γιο του, Μιχαήλ – Άγγελο: “Ευτυχώς θα κάνουμε περιοδεία μαζί με τον Μιχαήλ Άγγελο. Θα παρουσιάσουμε μαζί το Survival Games σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουμε κλεισμένες 60 παραστάσεις”.

Φυσικά, ο ηθοποιός μίλησε και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram