Σπύρος Σούλης: Οι φωτογραφίες με τις μαγευτικές ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας πριν παραδοθούν στη φωτιά

Δημοσιεύθηκε 12 Αυγούστου, 2021

Η κατάσταση στην Εύβοια παραμένει δραματική με τη φωτιά να έχει σαρώσει το βόρειο τμήμα του νησιού, έχοντας μετατρέψει τα καταπράσινα τοπία σε μια μαύρη αχανή έκταση. Πριν από 28 ημέρες, ο Σπύρος Σούλης είχε βρεθεί στην Βόρεια Εύβοια και είχε καταγράψει με τον φωτογραφικό του φακό τα μέρη που επισκέφθηκαν. Αγία Άννα, οι καταρράκτες του Δρυμώνα , οι Ροβιές, η Λίμνη ήταν μερικά από τα μέρη που είχαν βρεθεί στο ταξίδι τους, περιοχές που η φωτιά βρήκε στην ορμητική πορεία της.

«Τις φωτογραφίες αυτές τις βγάλαμε στα βουνά τις Βόρειας Εύβοιας πριν από 28 ημέρες. Ξεκινήσαμε όλη η παρέα από την Αγία Άννα, ανεβήκαμε για πεζοπορία και μπάνιο στον Δρυμώνα και στους καταρράκτες, διασχίσαμε τα δάση και φτάσαμε Ροβιές, μετά για βόλτα και παγωτό στην Λίμνη. Όλη την ώρα, είχαμε μείνει άφωνοι από την ομορφιά γύρω μας. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που πάμε στην αγαπημένη μου Εύβοια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εύβοια είναι ένα από τα πιο όμορφα, από τα πιο μαγικά μέρη της Ελλάδας. Η βόρεια Εύβοια, είναι ένας παράδεισος! Αρνούμαι να γράψω την λέξη «ήταν». ΕΙΝΑΙ! Όση θλίψη και αν έχουμε όλοι μας, όσο και αν πονάει η ψυχή μας για την Εύβοια, την Αττική, την Ηλεία, την Μάνη, την Μεσσηνία, την Ρόδο, την Κρήτη και για όλα τα μέρη της Ελλάδας που δοκιμάζονται, όσο και αν δεν αντέχουμε να βλέπουμε το μαύρο, τόσο πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας τους τόπους που κάηκαν.

Όπως μπορεί ο καθένας. Να μην τους ξεχάσουμε. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Να γυρνάμε εκεί, να κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε τους τόπους που αγαπάμε και τους ανθρώπους τους και ας είναι λαβωμένοι. Με αγάπη, φροντίδα και αλληλεγγύη για την φύση και τον συνάνθρωπο μας, όλα θα γίνουν πάλι.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μου, όπως και όλων, είναι στους τόπους που δοκιμάζονται και στους ανθρώπους και σε όλα τα πλάσματα της φύσης που υποφέρουν», έγραψε ο Σπύρος Σούλης στο μήνυμα που συνόδευε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που είχε τραβήξει πριν λίγο καιρό στην περιοχή.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:
https://www.instagram.com/p/CSUaf0SDt9S/?utm_source=ig_embed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram