Σπυροπούλου: Τα πρώτα πλάνα από τον πολιτικό γάμο

Δημοσιεύθηκε 3 Οκτωβρίου, 2022

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (02/10) με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η εγκυμονούσα επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο που τους πάντρεψε, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε για αυτή τη στιγμή ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας έλαμπαν φορώντας υπέροχες δημιουργίες, ενώ ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram