Σπυροπούλου: Εμφανίστηκε με τον Βασίλη της στο θέατρο Άλσος και έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της!

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2022

Βραδινή έξοδο για να παρακολουθήσουν παράσταση στο θέατρο Άλσος έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Ήταν ουσιαστικά μία από τις πρώτες εξόδους του ζευγαριού μετά τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν και θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας ένα καταπράσινο σατέν φόρεμα, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα όμως εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η παρουσιάστρια κρατούσε στο χέρι της ένα ζακετάκι το οποίοι κρατούσε συνεχώς στο ύψος της κοιλίτσας της.

Και θα σκεφτεί κανείς με τέτοιες ζέστες αυτές τις μέρες, χρειαζόταν τόσο πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το ζακετάκι αλλά απλά δίνουμε... τροφή για σκέψη.

7014 VASILIS STATHOKOSTOPOYLOS KONSTANTINA SPIROPOYLOY 2162022 1

Πάντως, το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει απόλυτα την έξοδό του και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά και αγκαλιές κατά την παρουσία του στο θέατρο Άλσος:

7030 VASILIS STATHOKOSTOPOYLOS KONSTANTINA SPIROPOYLOY 2162022

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram