Σπούδασε στο ΙΕΚ Exelixis Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα της υγείας! 

Δημοσιεύθηκε 16 Οκτωβρίου, 2022

Επιθυμείτε κι εσείς να κατακτήσετε κορυφαίες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα εξασφαλίζοντας μια σίγουρη επαγγελματική πορεία; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι «ναι» δεν έχετε παρά να επιλέξετε να σπουδάσετε Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα της υγείας στο ΙΕΚ Exelixis

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα σας μάθουν όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας ώστε να εφαρμόζετε τις αρχές της επιστήμης, του management, της οικονομίας και των δημοσίων σχέσεων στον τομέα της υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικές θα είναι και οι γνώσεις στην Διοικητική όσο και την Οικονομική λειτουργία του Οργανισμού στον οποίο θα επιλέξετε και ειδικότερα την επικοινωνία, τη χρηματοοικονομική διοίκηση και οργάνωση, τη διοίκηση, οργάνωση και διαχείριση των ανθρωπίνων και λοιπών πόρων.

Όλες οι αποκτηθείσες γνώσεις σας δίνουν την δυνατότητα να απασχοληθείτε, εκτός από τις διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ως Στέλεχος ή Σύμβουλος σε:  

Δημόσια Νοσοκομεία,  Ιδιωτικές Κλινικές, Πολυϊατρεία,  Διαγνωστικά Κέντρα, Κέντρα Αποκατάστασης, Γραφεία ΕΦΚΑ, Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Yγείας, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας Φαρμάκων, Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας Ιατρικών μηχανημάτων, Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας Ιατρικού και Παραϊατρικού εξοπλισμού.

Ερευνήστε, εντοπίστε και λύστε οικονομικά, οργανωτικά και διοικητικά προβλήματα των διαφόρων μονάδων. Διαχειριστείτε τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις Στατιστικής, Οικονομικών Μαθηματικών και Χρηματοοικονομικών. 

Όλα αυτά δίπλα στους κορυφαίους του είδους. 

To κλειδί για την επιτυχή είσοδο σας στην αγορά εργασίας το κρατά το ΙΕΚ Exelixis!

Κάντε κι εσείς την εγγραφή σας.

Διεύθυνση : Καραμουρτζούνη 30, Χαλκίδα

Τηλέφωνο : 22210-88336

https://iekexelixis.gr/professions/stelechos-dioikisis-kai-oikonomias-ston-tomea-tis-ygeias/

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram