Σοϊλέδης: «Έκανα επέμβαση και έβαλα μαλλιά, έχω κάνει και μία φορά μπότοξ»

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2023

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο survivor all star και αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε!

Αρχικά ανέφερε για το survivor: «Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας… ή η Μελίνα θα αποχωρούσε ή η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες. Εγώ θέλω νικητή τον Σάκη, γιατί το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην 4άδα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε για τον Νίκο Μπάρτηζ: «Τον Μπάρτζη δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες στιγμές μου αρέσει και κάποιες άλλες όχι»!

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης για την επέμβαση που έχει κάνει: «Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες.

Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά μου, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω τι είναι»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram