Σουμάχερ: Η ζωή του έγινε ταινία και 8 χρόνια μετά το ατύχημα η σύζυγός του, «έσπασε» τη σιωπή της

Δημοσιεύθηκε 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο πρωταθλητής της Formula 1 είχε ένα τραγικό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, καθώς έκανε σκι εκτός πίστας στις πλαγιές των Γαλλικών Άλπεων.

Οκτώ χρόνια μετά, η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, σπάει τη σιωπή της, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του επτά φορές πρωταθλητή που έκανε πρεμιέρα στο Netflix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου λείπει κάθε μέρα, όχι μόνο σε μένα, αλλά και στα παιδιά, στην οικογένεια, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Είναι εδώ, αλλά διαφορετικός. Αυτήν τη στιγμή ζούμε μαζί στο σπίτι. Νοσηλεύεται και κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του, να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα και να τον βοηθήσουμε να νιώσει την παρουσία μας, το δεσμό μας. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια, όπως θα ήθελε και όπως θα του άρεσε. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ μας προστάτευε πάντα και τώρα εμείς προστατεύουμε εκείνον», είπε σε συνέντευξη της.

Ερωτώμενη για τη στιγμή του ατυχήματος, απάντησε: «Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό γι' αυτό που έγινε. Ήταν απλώς κακή τύχη:: θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε». Τραγική ειρωνεία είναι, πως, συμφωνά με την ίδια, ο Μίκαελ Σουμάχερ ήθελε να φύγει λίγες ημέρες πριν από το ατύχημα λόγω καιρού.

«Το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;», αποκάλυψε η Κορίνα ότι της είχε πει ο σύζυγος της. Ο θρύλος της Formula 1, που παραμένει σε κώμα, πέρυσι είχε υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης του νευρικού του συστήματος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram