Σμαράγδα Καρύδη: «Σε σούπερ μάρκετ με έχουν αποκαλέσει άσχημη και αναρωτιόμουν γιατί με έκραζαν»

Δημοσιεύθηκε 25 Οκτωβρίου, 2022

Η Σμαράγδα Καρύδη αμακιγιάριστη και χωρίς φτιασίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό που της είχε τύχει σε σούπερ μάρκετ, όπου άκουγε αρνητικά σχόλια για εκείνη.

Η ηθοποιός τόνισε: «Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει και τι μου έχει συμβεί. Θα σου πω ένα πολύ ωραίο που μου έχει τύχει.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν σε ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα σαν να μην ακούω, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Κι ακούω πω πω να τη αυτή είναι, τι άσχημη που είναι!»!

Και κατέληξε λέγοντας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, μια χαρά και λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια δεν με πειράζουν προσωπικά. Με πειράζει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram