Σκουλός: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τα παιδικά του χρόνια: «Μου έκαναν bullying συνέχεια...»

Δημοσιεύθηκε 7 Νοεμβρίου, 2022

O Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, λέγοντας ότι συνεχώς του έκαναν bullying και μάλιστα είχε δεχτεί και πολύ βιαιές συμπεριφορές.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος μίλησε για όλους και για όλα και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για τα χρόνια που ήταν στο σχολείο, λέγοντας ότι έχει δεχτεί πολύ βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την παιδική του ηλικία που λόγω του χρώματός του είχε υποστεί bullying από τους συμμαθητές του. Επειδή ήταν πιο μελαμψός, τον κοροϊδευαν και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, είχε φάει και ξύλο από πολλά παιδιά. Το απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6-11) στην εκπομπή Open Weekend.

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας.

Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram